Recerca, conservació i educació

Zoo de Barcelona té com a principal missió intervenir activament en la conservació, la recerca científica, l'educació i la divulgació envers la fauna salvatge i els seus hàbitats naturals.

Accedir al web del Zoo

L'indret més màgic i emblemàtic

El Tibidabo és un indret familiar de la ciutat de Barcelona. Us convidem a fer una ruta per aquest parc centenari i antic, a aprendre de la seva història, a descobrir l’encant dels seus espais, a gaudir de les atraccions, des de les emblemàtiques fins a les d’última generació, i a sentir tota mena d’emocions pensades per a nens, joves i grans.

Accedir al web del Tibidabo

L'escalinata del drac

El Park Güell és una de les obres més emblemàtiques d'Antoni Gaudí i un dels espais més visitats de Barcelona. Des de l'any 2013 es regula l'accés a la Zona Monumental, la part més fràgil i vulnerable d'aquest espai, reconegut com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

   
Accedir al web del Park Güell

El lloc on tot és possible

L'Anella Olímpica de Barcelona és un conjunt monumental format per espais de referència a la ciutat, com ara l'Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys, el Palau Sant Jordi, el Sant Jordi Club i l'Esplanada de l'Anella, llocs on tot és possible.

 
Accedir al web del Palau Sant Jordi

Un gran recinte a les portes del mar

El Parc del Fòrum posa a disposició dels ciutadans un gran recinte per celebrar-hi infinitat d'actes amb les millors condicions de qualitat i seguretat, i tots els serveis necessaris per convertir cada trobada en un esdeveniment memorable. Té una ubicació privilegiada i disposa d'una completa xarxa de transport públic.

 
Accedir al web del Parc del Fòrum

El Nou Port Olímpic

Després de 30 anys d’història, el Port Olímpic pren el 2020 un nou rumb. Els canvis socials, els nous hàbits urbans i ciutadans i la millora de la infraestructura fan necessària una actuació per integrar el port a la ciutat i transformar-lo en un espai públic segur i de qualitat, vinculat al mar i que puguin gaudir totes i tots.

 
Accedir al web del Port Olímpic
 
Pujar