29/04/2020

El Bicing creix i suma 57 noves estacions

S’augmenta la cobertura territorial i es millora el servei que rep l’usuari, que tindrà més estacions disponibles

El servei arriba als barris de la Marina del Prat Vermell, Trinitat Nova, Canyelles i la Vall d’Hebron que fins ara no disposaven de cap estació

Està previst que durant el 2020 s’incorporin a la xarxa 63 noves estacions més, per arribar a un total de 519

A partir d’aquest dijous, 23 d’abril, el servei Bicing posarà en funcionament 57 noves estacions, que oferiran major cobertura territorial i milloraran el servei que reben els usuaris i usuàries. L’ampliació farà que el Bicing arribi a barris que, fins ara, no disposaven del servei, com són la Marina del Prat Vermell, Trinitat Nova, Canyelles i la Vall d’Hebron. Els districtes d’Horta- Guinardó, Nou Barris i Sant Andreu compten respectivament  amb el 86%, 81% i 71% de les noves estacions en funcionament.

La incorporació d’aquestes noves estacions forma part de la fase de desplegament del servei, posterior a la implantació del nou sistema, que ha portat un model de bicicleta compartida més modern i versàtil a la ciutat. Està previst que durant els propers mesos continuï augmentant, progressivament, el nombre d’estacions fins a arribar a un total de 97 noves ubicacions, que sumades a les existents, oferiran una xarxa total de 519 estacions. L’increment d’estacions està pensat per reduir les diferències de cobertura territorial, afavorint al màxim la intermodalitat i donar servei a zones d’alta demanda.

D’aquesta manera, una vegada s’hagin incorporat la totalitat de les noves estacions, hi haurà un increment en tots els districtes de Barcelona, amb Horta–Guinardó (21 estacions) i Nou Barris (16) com a districtes amb més augment. A més, Les noves estacions permetran cobrir també altres barris on fins ara no arribava el Bicing, i que és sumaran als anteriorment esmentats, com Vallcarca i els Penitents, la Clota, el Carmel, el Verdum, les Roquetes i Ciutat Meridiana.
 

Back

 
To top