10/10/2018

El Fisidabo, premiat al concurs internacional “Ciencia y Acción”

El doctor Luis Carlos Pardo, investigador de la UPC, professor del Grau d’Enginyeria Física i membre de l’equip organitzador del Fisidabo, va rebre la menció d’honor en la categoria “Física i Societat”

El doctor Luis Carlos Pardo, investigador de la Universitat Politècnica de Catalunya i professor del Grau d’Enginyeria Física, va recollir la menció d’honor en la categoria “Fisica i Societat” del concurs internacional “Ciencia y Acción”, pel projecte “Fisidabo, el laboratori de física més divertit del món”. El Fisidabo és un projecte organitzat pel Parc d’Atraccions Tibidabo conjuntament amb el Grau d’Enginyeria Física de la UPC, format per un equip multidisciplinar i liderat pel tàndem format pel propo doctor Luis Carlos Pardo, i per Artur Paz, director creatiu de Ciència360.

El Fisidabo, és un projecte científic que té com a objectiu divulgar el coneixement físic entre els més joves, fent-los prendre part del procés d’aprenentatge en un entorn lúdic. D’aquesta manera, es converteix el Parc en un laboratori científic, utilitzant les atraccions per a realitzar diversos experiments. En la seva última edició, hi van participar més de 2.000 alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat.

“Ciencia y Acción”

“Ciencia en Acción” és un concurs internacional dirigit a estudiants, professors, investigadors i divulgadors de la comunitat científica, en qualsevol de les seves disciplines. El seu principal objectiu és el de presentar la ciència d’una manera atractiva i motivadora de cara als joves i al públic general.

El programa està format per universitats i diverses associacions científiques com el Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), la Fundació Lilly, l’Institut de Ciències Matemàtiques, la Reial societat Espanyola de Química, la Reial Societat Espanyola d’Astronomia, la Societat Espanyoal de Bioquímica i Biologia Molecular, la Societat Geològica d’Espanya i la Universitat Nacional d’Educació a Distància.

Back

 
To top