26/11/2020

El Park Güell reactiva visites guiades a la ciutadania

Les entrades estan disponibles per a tota la ciutadania a meitat de preu i les visites es realitzen en dues sessions, una en català i una en castellà

És una bona manera de conèixer la història i simbologia del Park, gaudint d’una experiència amb les màximes mesures de seguretat

A partir de diumenge vinent, el Park Güell reactiva el servei de visites guiades que es va de suspendre el passat dia 1 de novembre per indicació de les autoritats sanitàries.  Aquestes visites guiades són una bona oportunitat per acostar el parc a la ciutadania i conèixer més a fons un dels espais més emblemàtics de la ciutat; es duen a terme amb les màximes mesures de protecció i sanitàries per garantir la màxima seguretat dels visitants i dels guies. 

A més, de manera excepcional, durant els pròxims caps de setmana els ciutadans i ciutadanes de Barcelona podran accedir al servei de visita guiada a meitat de preu per només 6€. Cal recordar que totes aquelles persones que tinguin carnet de veïnatge o formin part del registre “Gaudir més” tenen entrada gratuïta al Park. Actualment també es pot entrar gratuïtament amb el carnet de Biblioteques Municipals. Per la resta de persones, el cost de l’entrada al Park serà de 10€, als que caldrà sumar 6€  més si es vol realitzar la guia.
Les visites guiades es realitzen cada diumenge en tres sessions, a les 9.30 i 12.30 h en català, i a les 11:00 h en castellà, i cal fer una reserva prèvia a través de la web www.parkguell.barcelona.

Els visitants podran conèixer, així, la historia, la simbologia i els valors naturals i patrimonials d’aquest espai a través d’un recorregut pels principals punts d’interès del Park, com el drac, el banc ondulat que envolta la Plaça de Natura, i altres espais menys coneguts com el Pòrtic de la Bugadera, on trobarem l’única figura humana del parc.

Doble certificat en seguretat davant el coronavirus

El Park Güell, ha assolit la certificació Global Safe Site, que assegura la correcta implementació per part de B:SM dels procediments de prevenció higiene, seguretat, neteja i desinfecció exigits davant la pandèmia del Coronavirus. La certificació s’ha obtingut en la seva qualificació Excellence, el que implica no només l’acompliment de les mesures sanitàries dictaminades, sinó que també s’han fet assajos de superfície de mostres preses a les instal·lacions que verifiquen les desinfecció i neteja de l’espai.

A més, el també ha obtingut el segell Safe Tourism Certified, un distintiu creat per l'Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE) que certifica aquells espais turístics que implanten amb èxit els protocols establerts per l'ICTE en matèria de seguretat, prevenció i higiene. Aquestes certificacions representen atorguen totes les garanties de seguretat de treballadors i treballadores, així com dels i les visitants.


Back

 
To top