22/12/2017

El Tibidabo homenatja la figura dels avis i àvies i celebra la 21ena festa “Cançó de Pau”

El 23 i 24 de desembre totes les parelles formades per avi/àvia i nét/néta tindran entrada gratuïta al Parc. El 29 de desembre acull la 21ena festa “Cançó de Pau” amb ambaixadors de pau de les entitats solidàries amb qui el Parc col·labora durant l’any. 

El dia dels Avis i les Àvies al Parc d’atraccions Tibidabo, 23 i 24 de desembre

Els propers 23 i 24 de desembre el Tibidabo acull la quarta edició de la Festa dels Avis i Àvies que permet l’entrada gratuïta a totes les parelles formades per avi/àvia i nét/néta que visitin el Parc plegats. El Parc vol, d’aquesta manera, retre un petit homenatge a la figura dels avis i àvies com a educadors dels infants i, per això, se’ls convida a gaudir del Parc plegats i de totes les atraccions i espectacles.
Les persones més grans de 60 anys també tindran l’entrada gratuïta durant aquests dos dies.

21ena edició de la festa “Canço de Pau”, 29 de desembre
 
El divendres 29 de desembre tindrà lloc la 21a edició de “La Cançó de Pau”, la festa solidària més antiga del Tibidabo que té com a objectiu potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits en un cant a favor de la Pau al món.

En aquest dia especial podran gaudir del Parc gratuïtament totes les parelles formades per un adult i un nen o nena (fins a 14 anys) que entrin abans de les 11:30h i que aportin una donació de 2 euros per persona a favor d’UNICEF, entitat amb la que el Tibidabo té un conveni de col·laboració des del 2012.  
Els Ambaixadors de Pau i la solidaritat com a eix estratègic del Parc Tibidabo
Com cada any des del Parc es nomenen els ambaixadors de pau que són els encarregats d’escollir alguns dels missatges que han escrit els infants que participen a la festa i de fer-los públics com a portantveus del missatge de pau.

En aquesta edició de la Festa i en representació de totes les festes solidàries que el Parc acull durant l’any, els Ambaixadors de Pau seran David Levy, president de la Fundació Real Dreams que aquest any commemora el seu 10è aniversari. La Fundació col·labora amb el Parc des del 2010 amb l’organització de la festa solidària “Un cop de mà” que té l’objectiu de recolzar a les entitats que treballen a Barcelona a favor dels nens i les nenes que es troben en situació de risc social.

I per alta banda, Rosa Armengol, presidenta de l’Associació de Cardiopaties Congènites (ACCIC) serà una altra de les ambaixadores de Pau. L’ACCIC organitza al Parc des del 2007 “La Festa del Cor” amb la que es recapten fons per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta cardiopatia.
A més, i com cada any, també comptarà amb l’ambaixadora de Pau, Anna Folch, presidenta d’UNICEF Catalunya, entitat a la que es destinaran els fons recaptats en aquesta festa solidària per a continuar donant suport al projecte “Schools for Africa”.  


Aquestes són accions que s’emmarquen en el projecte Tibidabo Solidari sota el que el Parc ha acollit durant aquesta temporada més d’una quinzena d’actes solidaris per recaptar fons i ajudar a transmetre la tasca de moltes entitats i organismes del territori. En aquest sentit, més de 114.000 persones han participat durant la temporada dels actes i festes que s’han organitzat en suport a la infància i els col·lectius menys afavorits.     
L’acte central de la Festa tindrà lloc a la Plaça Somnis a les 11.00h.

Us hi esperem a tots i totes per cantar per la Pau al món!
 
La Cançó de Pau del Tibidabo

Tots volem la pau
no volem més guerres
com us ho hem de dir
és la nostra terra

Volem la pau ja!

Som éssers humans
som petits i grans
de tots els colors

Donem-nos les mans
i cantem tots junts
per un món millor

Tots volem la pau
no volem més guerres
com us ho hem de dir
és la nostra terra

Volem la pau ja!
 

Back

 
To top