21/09/2018

El Zoo de Barcelona conclou el 125è aniversari

S’han preparat diverses activitats i tallers per conèixer millor la fauna i la flora del nostre entorn i apropar la biodiversitat a la ciutadania  

Aquest cap de setmana, del 22 al 24 de setembre, el Zoo de Barcelona clourà els actes de commemoració del 125è aniversari, que s’ha celebrat durant aquest any. En aquest sentit, s’han preparat diversos tallers i activitats, inclosos amb el preu de l’entrada, per apropar als visitants del zoo la fauna i la flora del nostre entorn, i sensibilitzar sobre la importància de conservant la nostra biodiversitat. Tothom qui visiti al Zoo s’emportarà una xapa commemorativa a mode d’obsequi.

Els tallers que es podran realitzar són “La ruta de la fulla”, sobre la flora del Zoo; “Segueix el rastre”, on s’aprendrà sobre invertebrats; “Rius d’aigua”, amb la participació de l’escola Natura del Correedor; i “Segueix el rastre”, on s’aprendrà sobre vertebrats a través de les seves enquestes. A més, també es podrà aprendre sobre el Tritó del Montseny. Els tallers es realitzaran entre les 11h i les 14:30h, i per la tarda entre les 15:30h i les 17h.
 
Premi Floquet de Neu

Demà, a les 12h, a la Carpa Dama del Paraigua es farà entrega dels Premis Floquet de Neu al millor treball de recerca de Batxillerat en l’àmbit de la zoologia. D’entre els 17 alumnes que s’hi han presentat, el guanyador s’endurà una tauleta electrònica, i tots ells s’enduran una diploma i un petit obsequi, així com també els seus tutors. Farà entrega dels premis Antoni Alarcón, Director del Zoo, i també hi participarà de l’acte Jorge L. Mederos López, investigador del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Back

 
To top