05/07/2019

Es reforça la presència dels Agents Cívics durant els mesos d’estiu

Un total de 95 Agents Cívics es desplegaran pels diferents districtes de la ciutat per poder donar un major i millor servei als ciutadans

Durant els mesos de juliol, agost i setembre, l’equip dels Agents Cívics es reforça per poder donar un major i millor servei als ciutadans, tant a les seves zones d’influència habitual com a àrees de la ciutat on normalment no tenen presència. En aquest sentit, hi haurà parelles d’Agents Cívics que es desplegaran, en horari de tarda (de 14h a 20h), als Districtes d’Horta, Nou Barris, Sants-Montjuïc Gràcia i Sant Martí, districte on hi estaran en horari continu durant tot el dia (de 8h a 20h). A banda de reforçar l’interior del Mercat de la Boqueria els divendres i dissabtes.

Les zones on estaran presents són les següents:
-    Horta: places de Pastrana, Eivissa, Bacardí i de les Masies.
-    Nou Barris: Parc Central, Parc de la Guineueta, Can Dragó i plaça Verda de Prosperitat
-    Sants-Montjuïc: places Bella Dorita, Navas i dels Ocellets, al Parc de l’Espanya Industrial i a la Rambla de Sants
-    Gràcia: places del Sol, Revolució, Vila de Gràcia, Gal·la Placídia, Dones 36, Virreina Nord i Diamant
-    Sant Martí: Vila Olímpica del Poble Nou
 
Aquestes actuacions es sumen a les habituals que l’equip d’Agents Cívics efectuen durant tot l’any a l’entorn de la Sagrada Família i del Mercat de Sant Antoni i als barris de la Barceloneta, la Trinitat Vella, al Gòtic, a Bon Pastor i al Baró de Viver. A més, els Agents Cívics també mantenen la seva presència a la muntanya de Montjuïc i a les 9 Oficines d’Atenció al Ciutadà.

Les principals funcions dels Agents Cívics són les de promoure el civisme i desenvolupar tasques de prevenció de conflictes, afavorint l’ús cívic dels espais públics i vetllant per les normes de convivència. Són a la vegada un mitjà de dinamització dels bons usos i la recerca de la conscienciació, actitud i comportaments cívics mitjançant la informació, l’advertència, i quan esdevé necessari, el requeriment. L’objectiu és fer de Barcelona una ciutat més amable i amb major sensació de seguretat i d‘interlocució, tant pels ciutadans com per aquells que ens visiten.


Back

 
To top