11/05/2015

L’apparkB supera el milió i mig de tiquets expedits


L’aplicació de gestió de l’AREA es consolida amb 1.558.970 tiquets expedits i més de 75.000 usuaris

L’apparkB, l’aplicació mòbil que permet efectuar els pagaments de l’estacionament a l’AREA, ha superat la xifra del milió i mig de tiquets expedits des que va néixer, al setembre de 2013. Concretament, s’ha arribat a la xifra de 1.558.970 tiquets, el que suposa una mitjana de 5.000 tiquets diaris aproximadament, i més del 10% de tiquets diaris de l’AREA ja es trameten a través de l’apparkB. S’ha de tenir en compte, a l’hora de valorar aquestes dades, que gran part de l’AREA verda i l’AREA blava és lliure de pagament els caps de setmana.

L’aplicació, està disponible per iPhone i Android,compta amb més de 75.000 usuaris i ha tingut més de 125.000 descarregues totals. A més, amb una nota de 8,9 l’apparkB és una de les apps millors valorades a la pàgina web www.apps4bcn.com, que recopila les millors aplicacions per a mòbil per viure Barcelona, tant en les categories de Smart City i de Transport i Trànsit, com en el rànquing global.

Entre els avantatges que ofereix l’apparkB es troben la possibilitat de gestionar de manera còmode, àgil, ràpida i a través del mòbil el pagament a les zones d’estacionament regulades, sense necessitat de buscar un parquímetre i pagant només pel temps exacte d’estacionament. A més, integra un sistema d’avisos perquè l’usuari pugui saber quan de temps d’aparcament li resta i ajuda a reduir costos innecessaris a petites, mitjanes i grans empreses.

Com funciona

El funcionament de l’aplicació és molt senzill. Un cop al lloc de l’estacionament, l’usuari, que prèviament ha d’estar registrat, únicament ha d’indicar la matrícula del vehicle i el color de la plaça on aparca. El sistema localitza la seva posició mitjançant el GPS del mòbil i automàticament aplica la tarifa corresponent al tram on es troba estacionat. Fet això, l’usuari ha de confirmar l’estacionament amb l’acció “Iniciar”, i quan vulgui treure el cotxe de l’aparcament haurà de finalitzar el servei activant “Finalitzar”.

Una vegada fet això, la informació de l’usuari es transmet i s’emmagatzema al núvol, de tal manera que el vigilant d’AREA pot accedir en tot moment mitjançant la seva PDA als tiquets generats amb l’apparkB, i comprovar de manera segura si el cotxe està ben estacionat. En aquest sentit, el sistema ofereix als usuaris les màximes garanties d’ús, ja que els processos de comptatge de temps estan certificats per Catcert, i el pagament amb targeta compleix amb l’estàndard de seguretat PCI DSS.

Descarrega l'app:

 

 

 

 

Back

 
To top