30/05/2019

Les Mascotes del Tibidabo, difusores dels drets dels infants

Jugar és un dret que tenen tots els nens, nenes i adolescents del món, tal i com ho recull la Convenció sobre els Dret de l’Infant en el seu article 31, i demà dia 28 de maig n’és el seu Dia Internacional. Amb motiu d’aquesta commemoració, UNICEF Comitè Catalunya i el Parc d’Atraccions del Tibidabo llancen la campanya #UnJocdeDrets protagonitzada per les Mascotes del Parc: en Ti, la Bi, la Da i en Bo.

En el marc de la campanya, les Mascotes donaran a conèixer els drets del infants a través de noves accions com ara una activitat participativa durant la Cavalcada de les Mascotes – que tindrà lloc al parc del 22 de juny al 28 de juliol-, la tradicional festa de la Cançó de Pau amb la qual el parc acomiada l’any i que enguany coincideix amb el 30 aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, i la difusió de missatges sobre els drets a través de les Xarxes Socials d’ambdues organitzacions.
 
UNICEF i el Parc d’Atraccions del Tibidabo també crearan la Polsera Juga però no et perdis per als infants més petits que visiten el parc, o la instal·lació de noves marquesines de publicitat en les quals les Mascotes donen a conèixer els drets dels infants
 
Sobre la aliança

Des de 2012 UNICEF Comitè Catalunya i el Parc d’Atraccions Tibidabo treballen plegats a favor de la protecció i el desenvolupament de la infància. Amb motiu de l’aliança, el Parc destina el 0,4% dels seus ingressos provinent de les entrades i els abonaments al programa d’educació Escoles per a ’Àfrica d’UNICEF. Es tracta d’una iniciativa que juntament amb la Fundació Nelson Mandela fomenta l’accés dels infants a una educació bàsica de qualitat.

Sobre UNICEF

UNICEF promou els drets i el benestar de tots els infants en tot el que fa. Juntament amb els nostres aliats, treballem en 190 països i territoris per transformar aquest compromís en accions pràctiques, centrant especialment els nostres esforços a arribar als nens més vulnerables i exclosos per al benefici de tots els infants, a tot arreu.

Back

 
To top