29/06/2020

L’Estació d’Autobusos Barcelona Nord certificada com a Global Safe Site

L’estació de Fabra i Puig també aconsegueix certificar la seva seguretat

Aquestes certificacions s’emmarquen dins del projecte municipal BCN Safe City

Les estacions d’autobusos Barcelona Nord i Fabra i Puig han assolit la certificació Global Safe Site que assegura la correcta implementació dels procediments de prevenció d’higiene, seguretat, neteja i desinfecció exigits davant de la pandèmia del Coronavirus. Entre les mesures que s’han dut a terme es troben la senyalització dels espais, la projecció de missatges i recomanacions sobre les mesures de seguretat que cal seguir, el reforç d’aquests missatges per megafonia i la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic a punts clau de l’estació, a més de l’increment de la neteja i desinfecció de tots els espais.

B:SM ha optat per aquesta certificació, desenvolupada per Bureau Veritas, líder mundial en inspecció, certificació i assaigs, que auditarà els diferents espais per garantir que es compleixen amb el màxim rigor les necessitats sanitàries actuals i la màxima seguretat als treballadors i treballadores de la companyia, així com als usuaris i usuàries de les seves instal·lacions.
 
Aquesta acció s’emmarca en el projecte BCN Safe City que té com a objecte garantir mesures d’higiene i salut per oferir confiança i seguretat als espais de la Ciutat. La finalitat principal de BCN Safe City és que totes les activitats, establiments i serveis relacionats amb el turisme i els visitants estiguin preparats per donar seguretat davant el coronavirus, establint un canal d’informació, transmetent confiança i seguretat al visitant i afavorint un clima de transparència.

Les estacions d’autobusos gestionades per B:SM obtindran la qualificació Excellence de la certificació Global Safe Site,  el que implica que no només se certificarà que els emplaçaments i serveis de la companyia compleixen amb les mesures dictaminades pel Ministeri de Salut i l’Organització Mundial de la Salut, sinó que a més es faran assaigs de superfície de mostres preses a les instal·lacions que verifiquen la desinfecció i neteja que s’hi duu a terme.

Back

 
To top