21/09/2020

L’estació virtual de Bicing del Fòrum acompleix amb les expectatives

Un 3% dels participants de la Cursa de la Mercè van desplaçar-se al punt de sortida amb Bicing

La prova pilot que, amb motiu de la Cursa de la Mercè, ha realitzat Bicing entre els seus abonats i abonades instal·lant una estació virtual i efímera al Fòrum ha tingut molt bona acollida. Aquesta prova pilot ha consistit en donar les màximes facilitats als inscrits a la Cursa de la Mercè dels passats dies 19 i 20 perquè poguessin desplaçar-se amb el Bicing.


Com que la zona de sortida de la cursa no disposa d’estacions properes, es va habilitar un espai especial, senyalitzat i amb totes les garanties de seguretat i distància entre participants, on els abonats i abonades podran deixar la seva bicicleta de forma fàcil i segura. Aquest espai es va ubicar al carrer Josep Pla  a menys de 40 metres de l’inici de la cursa, i durant la prova pilot s’ha pogut visualitzar a l’App. L’estació ha estat disponible i en funcionament exclusivament durant la cursa, és dir des de les 7.00h fins les 11.00h durant els dos dies.


Enguany, pels motius de seguretat sanitària, la presència física de participants a la cursa ha quedat limitada a 1.200 persones; d’aquestes un 3% van fer ús del Bicing i de l’estació virtual al Parc de Fòrum per assistir-hi a l’esdeveniment.


Back

 
To top