22/04/2021

L’smou supera els 400.000 usuaris

L’app assoleix aquesta xifra en només dos anys d’existència, el que mostra la gran acollida que ha tingut entre la ciutadania de Barcelona i l’Àrea Metropolitana

Els usuaris tenen la possibilitat de gestionar, en una única aplicació, més de 90.000 places d’estacionament regulat al carrer, 44 aparcaments municipals, 555 punts de recàrrega elèctrica de la xarxa Endolla Barcelona, el Bicing i diferents operadors de mobilitat compartida amb llicència a Barcelona

L’smou, l’aplicació de mobilitat personal de Barcelona, ha superat ja la barrera dels 400.000 usuaris i usuàries, que la fan servir diàriament per planificar els seus desplaçaments a Barcelona i la seva Àrea Metropolitana. Aquest creixement continu que ha permès arribar, en només dos anys, a una xifra tan alta d’usuaris, mostra l’èxit i la gran acceptació que ha tingut una app que va néixer amb l’objectiu de facilitar la mobilitat de la ciutadania, integrant en únic espai totalment personalitzable, els principals serveis de la ciutat, millorant els processos de pagament per mòbil arrel de la pandèmia i oferint una experiència contactless.

“Volem agrair a cadascuna de les 400.000 persones la confiança que ens han fet i que confirma l’aportació destacada de BSM en la digitalització dels serveis i la nova mobilitat a Barcelona, més fàcil, còmoda i segura” ha dit  Josep Maria Deulofeu, director de la divisió de Solucions de Mobilitat Urbana de Barcelona de Serveis Municipals.
 
L’smou és un aplicació que afavoreix la intermodalitat en la mobilitat, de manera senzilla, intuïtiva, sostenible i segura, sense necessitat de descarregar-se diverses aplicacions. La influència de l’smou va mes enllà de la ciutat de Barcelona, ja que incorpora la gestió de l’estacionament regulat en superfície de 10 municipis més de l’Àrea Metropolitana: Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, El Prat de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montgat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i la última incorporació, Sant Boi de Llobregat. Els usuaris poden gestionar, a través d’smou, més de 90.000 places regulades al carrer de manera molt fàcil i còmoda, sense necessitat d’anar al parquímetre i pagant només pel temps exacte d’estacionament.

Pel que fa l’estacionament, també es pot gestionar des de l’smou l’entrada exprés sense tiquet i amb lectura de matrícula, als aparcaments municipals de la xarxa B:SM, podent fer el pagament de l’estacionament a través de l’app. A l’interior dels Aparcaments B:SM es troben part dels 555 punts de la xarxa pública de recàrrega elèctrica Endolla Barcelona, que permeten a l’usuari d’smou recarregar el seu vehicle llegint el codi QR corresponent amb la càmera integrada a smou.

L’smou és, també, l’aplicació oficial del Bicing. Els usuaris i usuàries del servei poden agafar bicicletes de forma còmoda i segura amb el mòbil, de nou a través d’un codi QR, fer una reserva de les bicicleta mecàniques, crear rutes o geolocalitzar les estacions més properes, entre moltes d’altres funcionalitats. L’oferta de mobilitat compartida es completa amb la inclusió a smou de tots els operadors de bicisharing i motosharing amb llicència a Barcelona, així com 3 operadors de carsharing.

Back

 
To top