05/01/2022

Tornen les activitats familiars al Port Olímpic dins de les festes nadalenques de la ciutat

Entre el 2 i el 5 de gener, es realitzarà la segona edició d’activitats familiars amb l’univers marítim com protagonista que reforcen la connexió del Port Olímpic amb a la ciutadania i el seu caràcter d’espai públic

El Port Olímpic pren així el relleu com epicentre de les activitats de Nadal al Festival de Plaça Catalunya  i la Fira de Consum Responsable i Economia Social

El Moll de Mestral, espai anteriorment ocupat pels locals d’oci nocturn, serà l’escenari on es podrà gaudir d’activitats pensades per a tota la família i vinculades al mar, la sostenibilitat i la preservació del medi marí

Port Olímpic torna ha participar en la campanya nadalenca de la ciutat, i en aquesta segona edició vol aprofundir la nova etapa de retrobament d’aquest espai amb els barcelonins i barcelonines. Entre el 2 i el 5 de gener, es faran un conjunt d’activitats adreçades a un públic familiar i que incideixen en el fil conductor de la transformació que aquest entorn comença a viure, més connectat amb la ciutadania: el mar Mediterrani, la cultura del mar, la sostenibilitat, el medi ambient, la nàutica, i la vida animal.

Cada dia, de 11.30 a 13.30 hores, el  Moll de Mestral acollirà les activitats familiars prendran el relleu al Festival de Nadal de Plaça Catalunya i la Fira de Consum Responsable i Economia Social. L’accés serà gratuït i sense reservà prèvia.

PROGRAMACIÓ

Peixos : el parc lúdic de la mediterrània. Tallers

Peixos és un espai d’activitats interactives on els participants de totes les edats coneixeran el mar i tot allò que podem fer per mantenir-lo sa i net. Netejar el mar dels residus plàstics, construir un peix, jugar a la peixateria i a la llotja, posar a prova les pròpies habilitats en el circuit de patins de peixos o el joc del calamar, són propostes motivadores i divertides que sorprendran a tota la família.

Del 2 al 5 de gener, d’11.30 a 13.00 hores. Adreçat a famílies amb nens i nenes a partir de 2 anys

Contes a 2 metres

Instal·lació de narració oral on el públic escolta breus relats a través d’un tub de 2 metres de longitud. El narrador està situat al centre, dibuixant amb el moviment del tub un perímetre circular.

El repertori consta de petites peces narrades del folklore poètic, rimes, endevinalles, cançons de bressol, rondalles, poesies i contes breus adaptats al nostre entorn. Una instal·lació́ que té cura de les mesures sanitàries de prevenció́ per la Covid19.

Del 2 al 5 de gener, d’11.30 a 13.00 hores. Adreçat a tota la família.

Proposta didàctica : Institut de les Ciències del Mar - CSIC

Taller didàctic on s’explicaran conceptes d’oceanografia d’una manera divertida i dinàmica, a més de crear consciència sobre la importància de preservar l’oceà.

Del 2 al 5 de gener, d’11:30 a 13 hores. A partir de 10 anys

Espectacle musical de cloenda : Xics’n’roll

The Beatles, Rolling Stones, Tina Turner, AC/DC, Queen, U2, Nirvana, Coldplay són entre d’altres els protagonistes de l’espectacle XICS’N’ROLL.

Clàssic rere clàssic, hit rere hit, Xics’n’roll Band ens presenten a les bandes més mítiques de la història del rock. Una manera divertida i amena d’introduir als més petits en la música moderna i tota una oportunitat pels pares i mares per a tornar a vibrar i cantar amb els clàssics.

XICS’N’ROLL és tota una experiència per gaudir en família i contagiar als més petits de la passió per la música.

Del 2 al 5 de gener a les 13 hores

Back

 
To top