21/03/2016

El Tibidabo es prepara per la Setmana Santa

 

 

Els visitants podran gaudir, entre d’altres, del renovat espai CreaTIBI de LEGO Education, amb tallers educatius nous que s’uneixen a les activitats lliures amb les famoses peces de LEGO

El Parc d’Atraccions del Tibidabo ha ampliat el dies d’obertura amb l’objectiu d’adaptar-se millor als visitants durant aquesta Setmana Santa, que podran gaudir de totes les activitats programades a partir del dimecres 23 i fins el dilluns 28. El parc obrirà les seves portes a les 12h i allargarà l’horari fins a les 20h els dies 23, 24 i 28 i fins a les 21h els dies 25,26 i 27 de març. El camí del Cel, l’àrea Panoràmica del Parc, obre cada dia a les 11h.

Els visitants que s’acostin al Parc durant aquests dies de Setmana Santa podran gaudir de totes les novetats que presenta la temporada que tot just acaba de començar. L’espai CreaTIBI de LEGO Education acollirà a partir del dia 23 noves activitats que uneixen joc i aprenentatge, amb característiques específiques segons l’edat

Els nens i nenes d’entre 3 i 5 anys podran descobrir el món que els envolta a través de les peces LEGO, coneixent, per exemple, els animals i els transports. Els d’una edat d’entre 6 i 8 anys podran descobrir les màquines i els mecanismes que les formen, com engranatges, politges o palanques, mentre que els nens i nenes d’entre 9 i 12 anys podran crear les seves pròpies històries. Tot en un ambient divertit i engrescador, que motivi als nens i nenes a desenvolupar habilitats com el treball en equip, la comunicació i la creativitat.

Entre les altres novetats destaca l’Interactibi, un joc interactiu que entrellaça la tecnologia amb l’habilitat i l’enginy dels participants. El simulador ofereix una experiència única i plena d’aventures, amb gràfics 3D i efectes visuals d’avantguarda, que faran que el jugador passi una estona a un món completament virtual mentre competeix per aconseguir la major puntuació.

 Aquest any s’ha potenciat presència de les mascotes Ti, Bi, Da i Bo, i el treball que fan en favor dels drets dels infants de la mà d’Unicef. De fet, elles són les protagonistes “Les mascotes donen la volta al món”, el primer espectacle de cloenda de la temporada, en el que s’endinsaran en un viatge ple d’aventures per conèixer les diferents cultures d’arreu del món.

A més, també tindran l’oportunitat de veure les dues pel·lícules 4D que actualment s’emeten al Dididado: “La Mansió Encantada” i “El Món Perdut”, així com gaudir de l’estrena del nou espectacle del Marionetàrium “Una de pirates”, de la reconeguda companyia de marionetes d’Herta Frankel. 

Back

 
To top