20/05/2016

El Zoo celebra el Dia de la Biodiversitat

Aquesta commemoració, que es celebra el proper 22 de maig, dóna el tret de sortida a la campanya “Let it Grow”, que té com a objectiu conscienciar i realitzar accions per la conservació d’espècies animals i plantes autòctones

El Zoo de Barcelona acull el pròxim diumenge 22 de maig l’inici la campanya “Let it Grow” amb motiu de la celebració del dia mundial de la Biodiversitat. Aquesta campanya està impulsada per tres importants associacions científiques europees com són l’Associació Europea de Zoos i Aquaris (EAZA), la Botanical Gardens Conservation International (BGCI) i la European Network Science Centres & Museums (ECSITE). L’objectiu d’aquesta campanya és conscienciar, realitzar accions per la conservació d’espècies animals i plantes autòctones, i ajudar a les comunitats a establir espais on protegir les seves espècies nadiues.

Tothom que s’acosti al Zoo el diumenge podrà participar d’un seguit de gimcanes i activitats preparades especialment per l’ocasió, com la fabricació del primer hotel d’insectes del Zoo de Barcelona, la fabricació de menjadores per les aus o la transformació d’un parterre del Zoo en un jardí per la biodiversitat. Amb aquestes activitats es vol fer una tasca pedagògica per poder traslladar els coneixements adquirits sobre el manteniment de la biodiversitat a la nostra vida quotidiana.

La campanya “Let it grow” té com a objectiu alertar sobre les afectacions que produeixen el decreixement de la varietat d’espècies autòctones en l’ecosistema, incloent-hi els éssers humans. En l’actualitat, els canvis en l'agricultura, la urbanització i l'aparició d’espècies i plantes d'altres parts del món, juguen un paper en la disminució de les espècies autòctones.

Per més informació sobre la campanya, consulta www.letitgrow.eu

 

 

Back

 
To top