01/04/2016

El Zoo es solidaritza amb l’autisme

El Zoo de Barcelona va participar, el proper 3 d’abril, a la festa per l’autisme, organitzada per l’Associació Aprenem

El passat diumenge 3 d’abril, el Zoo de Barcelona va participar en la festa per l’autismeConnecta’t al Blau”, organitzada per l’Associació APRENEM, que vetlla per les persones amb trastorn de l’espectre autista. El Zoo va posar en disposició de l’Associació 400 entrades amb descompte, que poden ser adquirides a Atrápalo a través d’aquest enllaç. Tots els recursos obtinguts durant aquesta jornada van ser destinats a fer possible la Inclusió de nens i nenes amb Autisme.

Durant les 10 i les 13 hores del matí els visitants van trobar activitats per a tots als públics al Zoo de Barcelona. A l’entrada del recinte i a la plaça de la Dama del Paraigua es van habilitar punts d’informació, on diversos voluntaris d’Aprenem van informar als visitants i van recaptar fons per l’Associació.

La festa “Connecta’t al blau” té com a objectiu sensibilitzar a la ciutadania sobre aquest un trastorn, que afecta la percepció i el processament cerebral de la informació d’1 de cada 150 nens catalans. La commemoració del Dia Mundial de conscienciació sobre l’Autisme va començar el dissabte 2, amb un espectacle de llum a 33 edificis i monuments emblemàtics de Barcelona, que entre les 21h i les 24h, van tenyir de blau les seves façanes.

Per més informació, podeu consultar

www.connectatalblau.org i http://www.associacioaprenem.org

Back

 
To top