18/09/2018

Bicing arriba a un acord amb l’empresa carsharing Drivy

Els usuaris de Bicing que comparteixin el seu vehicle gaudiran del seu abonament de manera gratuïta

Bicing i l’empresa de carsharing Drivy han arribat a un acord de col·laboració, segons el qual, tots el usuaris del servei que decideixin compartir el seu vehicle a través de l’app de Drivy, obtindran el seu abonament de manera gratuïta. Aquesta gratuïtat s’aplicarà tant als nous usuaris, si es donen d’alta a Bicing des d’ara i fins a finals d’any, com als actuals usuaris que hagin de renovar el seu abonament en el mateix període.

Per poder obtenir el seu abonament gratuït, els abonats de Bicing hauran de registrar-se a la plataforma Drivy a través de la web www.bicispercotxes.com i seguir les instruccions per posar el seu vehicle a disposició per a ser compartit. Si el cotxe que es registri és híbrid, elèctric o té menys de 8 anys i menys de 100.000 km., es reemborsarà també la quota del Bicing elèctric. Un cop hagi finalitzat el seu primer lloguer, tindran dret a un any de Bicing gratuit.

La iniciativa vol incentivar la multimodalitat i l’ús de la bicicleta i el vehicle compartit per reduir la contaminació atmosfèrica, visual i auditiva a Barcelona amb la conseqüent  potenciació la recuperació de l’espai públic per a vianants i ciclistes.

 

Volver al listado de noticias

 
Subir