02/06/2021

B:SM col·labora amb el concert solidari de l’AFANOC al Sant Jordi Club

Els beneficis es destinaran íntegrament als projectes de l’Associació, amb la que B:SM manté un compromís social des de fa més de 20 anys

El pròxim divendres 4 de juny, el Sant Jordi Club serà l’escenari del nou concert dels Xuklis, organitzat per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, l’AFANOC, i que compta amb el suport de B:SM. El concert s’emmarca dintre de la iniciativa Rock pels Xuklis “Música pels Joves amb Càncer”, que busca la visualització i sensibilització sobre aquesta malaltia. El concert se celebrarà seguint tots els protocols sanitaris.

B:SM mostra el seu compromís social amb la col·laboració que manté amb l’AFANOC, que es remunta fins dues dècades enrere. A principis d’aquest any va tenir lloc la 20a edició de la festa solidària Posa’t la Gorra, al Zoo de Barcelona, una jornada que aquest any se celebrarà, també, al Parc d’Atraccions del Tibidabo. Aquest concert, així com l’edició anterior que es va celebrar el passat desembre, forma part del conjunt d’activitats incloses al Pla Estratègic de l’Anella Olímpica, que té com a objectiu la dinamització de la cultura i l’entreteniment, en aquest cas en la seu vessant més social.
 
El concert comptarà amb les actuacions dels artistes Mucho Muchacho, Frank T, Santa Salut, Elane i Sofia Gabanna, i els beneficis es destinaran íntegrament als projectes del Grup de Joves de l’AFANOC, creat a partir de l’experiència de joves que han viscut la malaltia amb l’objectiu de dotar-los de veu pròpia. La iniciativa Rock pels Xuklis neix de la necessitat de mostrar aquesta realitat a través de la música i, alhora, aconseguir recursos per la Casa del Xuklis, una casa d’acolliment temporal gratuït per a les famílies que s’han de desplaçar als hospitals de referència de Barcelona per a rebre tractament oncològic.


Volver al listado de noticias

 
Subir