20/04/2018

El Park Güell celebra el 1r concurso de puntos de libro de Sant Jordi

Han participado 662 alumnos de las 5 escuelas del entorno

El Park Güell ha celebrado el primer concurso de puntos de libro “Sant Jordi y el dragón del Park Güell” para los alumnos de primaria de las 5 escuelas del entorno (Baldiri Reixac, Reina Elisenda Virolai, Turó del Cargol, Montseny i Jesuïtes de Gràcia). Han participado 662 alumnes, que han presentat més un total de 534 treballs.
S’han marcat tres categories segons l’edat dels alumnes. La guanyadora del 1r premi del cicle inicial és de l’escola Baldiri i Reixac i participava amb l’àlies de “Fox Star”, el primer premi del cicle mitjà se l’ha endut  l’alumne darrera de l’àlies “Ardilla” de l’escola Turó del Cargol, i el de cicle superior és de l’escola Reina Elisenda Virolai  i participava al concurs amb l’àlies “Chewie”.
 
Els dibuixos guanyadors s’editaran en format de punt de llibre i es repartiran entre els treballadors del Park, els alumnes de les escoles participants i totes aquelles persones que visitin el Park Güell durant el cap de setmana de Sant Jordi.


La finalitat d’aquesta acció és la de fomentar la creativitat i lectura dels alumnes de les escoles pròximes, i forma part d’un seguit d’activitats que tenen com a objectiu integrar el veïnat i les escoles de proximitat en el coneixement del Park. D’aquesta manera s’estrenyen lligams amb el barri i es posa en valor el Park Güell en un entorn cultural propi.

Volver al listado de noticias

 
Subir