28/12/2018

El Tibidabo celebra la 22a edició de la festa “Cançó de Pau”

La festa solidària més antiga del Tibidabo vol potenciar la tolerància, la solidaritat i el respecte amb una cantada a favor de la Pau al món

La “Cançó de Pau” és una festa solidària pròpia del Parc d’Atraccions Tibidabo i aquest any arriba a la seva vint-i-dosena  edició. Es tracta d’una de les festes més antigues que se celebren al Parc i té com a objectiu potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits, en un cant a favor de la pau al món. 

Les parelles formades per adult i un nen o nena (fins a 14 anys) han pogut accedir gratuïtament al Parc, fent una donació de 2 euros per persona a favor d’UNICEF (amb qui el Parc té un acord de col·laboració des del 2012).

Cada any reconegudes personalitats públiques i del món de la cultura participen de la Festa com a “Ambaixadors de Pau” i ajuden a transmetre el missatge de suport a la tolerància la solidaritat, el respecte als més petits i la pau al món.  Enguany destaquen com a ambaixadors de Pau, Francesc Mauri, meteoròleg de Tv3 i Catalunya Ràdio i director del programa MeteoMauri de l’emissora de ràdio pública; i Jaume Gázquez, membre de la Junta d’UNICEF Catalunya, entitat a la que es destinaran els fons recaptats per a continuar donant suport al projecte “Schools for Africa”.  

Els nens i nenes que han visitat el Parc aquest dia han escrit textos demanant la pau al món en el “Llibre de la Pau del Tibidabo” i els ambaixadors de Pau s'han encarregat d’escollir alguns dels missatges que han escrit i de fer-los públics com a portaveus del missatge de pau.

Com a novetat, aquest any UNICEF ha realitzat una activitat al Parc amb els socis Tibiclub. Es tracta d’una xerrada interactiva on les famílies han pogut descobrir, de la ma de representants de l’UNICEF i de les mascotes del Parc, com es treballa perquè tots els nens i nenes tinguin “Dret al joc” i “Dret a l’educació”, dos dels eixos de la col·laboració entre aquestes dues entitats.

Aquestes són accions que s’emmarquen en el projecte Tibidabo Solidari sota el que el Parc ha acollit durant aquesta temporada més d’una dotzena d’actes solidaris per recaptar fons i ajudar a transmetre la tasca de moltes entitats i organismes del territori. En aquest sentit, més de 82.000 persones han participat durant la temporada dels actes i festes que s’han organitzat en suport a la infància i els col·lectius menys afavorits.     
L’acte central de la Festa tindrà lloc a la Plaça Somnis a les 11.00 h.


La Cançó de Pau del Tibidabo

Tots volem la pau
no volem més guerres
com us ho hem de dir
és la nostra terra

Volem la pau ja!

Som éssers humans
som petits i grans
de tots els colors

Donem-nos les mans
i cantem tots junts
per un món millor

Tots volem la pau
no volem més guerres
com us ho hem de dir
és la nostra terra

Volem la pau ja!

Volver al listado de noticias

 
Subir