05/01/2022

El Tibidabo celebra la 24a edició de la Cançó de Pau a favor d’UNICEF

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha celebrat la 24a jornada de la Cançó de Pau, juntament amb Unicef. L’edició d’enguany ha comptat amb la presència de la cantant Dàmaris Gelabert com ambaixadora de Pau.

La Cançó de Pau s’engloba dins de les diferents activitats nadalenques per a tota la família que ofereix el Parc fins al tancament de la temporada 2021 el 5 de gener.

El Tibidabo ha celebrat  24a edició de la Cançó de Pau juntament amb UNICEF, conduïda pel mestre de cerimònies Pep Callau. Aquesta jornada destaca pels missatges de pau que escriuen els infants al Gran Llibre de la Pau del Tibidabo per a, posteriorment, ser llegits per les ambaixadores i ambaixadors de Pau.

Aquesta edició, les personalitats ambaixadores han estat Albert Batlle, 5è tinent d’Alcaldia, regidor de Sarrià-Sant Gervasi i president de PATSA, i Dàmaris Gelabert, cantant i compositora de cançons infantils. Aquesta última ha estat la gran novetat de l’edició i ha animat al públic a cantar la cançó de Pau i ha sorprès als assistents amb un petit repertori dels seus èxits en format acústic.

La Cançó de Pau s’engloba dins de les jornades solidàries del Tibidabo, ja que aquest dia les parelles formades per una persona adulta i una nena o nen, fins als 14 anys, ha pogut accedir al Parc per 2 € en concepte de donatiu a favor d’UNICEF si ho feien abans de les 11.45 h  per participar en la cantada a favor de la Pau.

Espectacles i animació nadalenca

La gran novetat del Nadal és l’Hotel Krüeger, que continua amb les seves portes obertes fins al 5 de gener, oferint als visitants situacions terrorífiques a l’interior del seu hotel abandonat. L’horari de matí és de 12h a 15.30h i de tarda de 16h a 18h, els dies de parc obert.

Els visitants també poden gaudir de l’espectacle nadalenc per excel·lència, “Il·lusions de Nadal” a les 16.30h, que transforma la Plaça dels Somnis  en un calendari d’advent on es convida a tots els assistents a entrar dins la màgia d’aquest espectacle tan característic de la companyia Els Pepsicolen.  

Com cada Nadal, el Marionetarium té nou espectacle, el Tibimarionetarium de Nadal, on la música i la neu són els protagonistes principals. El show compta amb els personatges més emblemàtics del Marionetarium com en Julio Jaleo, en Bròquil Samfaina, l’Àvia de les Neus i el Ninot de Neu, entre d’altres.

Al Dididado es pot veure la nova pel·lícula nadalenca “Winter Wonderland”, on una nena queda bocabadada amb els pastissos d’una pastisseria del seu poble. En quant la nena surt de la pastisseria, unes fades cobren vida i comença l’aventura mentre aquestes cuinen un pastís molt especial per a la nena.  

Les mascotes continuen amb el seu Meet & Greet, a les 15 h a la Plaça del Jardí, i el Doctor Fly amenitza les jornades al Parc amb diferents animacions.

Volver al listado de noticias

 
Subir