21/12/2018

El Tibidabo celebra la Festa dels Avis i les Àvies

Aquest cap de setmana, de 22 i 23 de desembre, les parelles formades per avi/àvia i nét/néta tindran l’entrada gratuïta al Parc

Com ja es tradicional de cada Nadal, aquest cap de setmana es celebra la Festa dels Avis, en la seva cinquena edició. Així, totes les parelles formades per avi/àvia i nét/néta que s’apropin al Parc d’Atraccions Tibidabo els dies 22 i 23 de desembre, tindran l’entrada gratuïta. A més, totes les persones majors de 60 anys també tindran accés gratuït al Parc. D’aquesta manera, el Parc vol retre un petit homenatge a la figura dels avis i àvies, preparat a l’espectacle de coenda.

Activitats de Nadal

La companyia Pepsicolen, amb l’animador Pep Callau, presenta un espectacle de cicle festiu per a les festes de Nadal, combinant un conte teatral i l’animació musical per gaudir de l’esperit nadalenc en família a partir de la il·lusió, la màgia del teatre i l’experiència d’aquesta emblemàtica companyia, el “Marramangu de Nadal”. Un muntatge trepidant, imparable i sorprenent, on la improvisació es converteix en espectacle fent que el públic en formi part i en sigui protagonista.

El Marionetarium serà escenari d’un espectacle nadalenc de marionetes, protagonitzat pels personatges més significatius d’altres clàssics i amb altres de nou creats per a la ocasió com les mascotes del Tibidabo, on la música i la neu són també protagonistes. En Julio Jaleo, en Bròquil Samfaina, l’Àvia de les Neus, el Maestro Semprini, les Mascotes del Tibidabo, el Ninot de Neu, la Guitarrista i l’Acordionista, Papa Noel i en  Karam no faltaran a l’ocasió.

A la zona Free Play nens, nenes i famílies poden ornamentar l'espai amb les decoracions que construeixin amb peces LEGO Education. Fins i tot, hi haurà un arbre de Nadal per penjar-hi els ornaments més creatius. A més, podran participar als Tallers de Creativitat de Nadal, que es realitzen al llarg del dia i estan adaptats als diferents grups d'edat: 3-5 anys, 6-8 anys i 9-12 anys.

Per la seva banda, un clàssic de sempre, El Petit Príncep, està de tornada al cinema 4D DiDiDaDo Els visitants podran reviure la màgia de la història d'Antoine de Saint-Exupéry i submergir-se en un viatge espectacular, volar al costat d'aquests herois valents, viatjar cap al planeta de la música, despertar al simpàtic gegant de pedra i esquivar les urpes de metall d'un drac ferotge.
 
Per últim, el dia 29 es celebra la tradicional festa solidària de la Cançó de Pau, una festa solidària que aquest any arriba a la seva vint-i-una edició. Es tracta d’una de les festes més antigues que se celebren al Parc i té com a objectiu potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits, en un cant a favor de la pau al món i en col·laboració amb UNICEF.

S’han ampliat els horaris perquè els visitants puguin gaudir més dies d’una jornada al Parc, i les portes estaran obertes del 22 al 24 i del 27 al 31 de desembre, així com del 2 al 5 de gener.

Volver al listado de noticias

 
Subir