07/10/2021

Halloween arriba al Parc d’atraccions Tibidabo amb l’espectacle “La nit de les ànimes”

Fins a l’1 de novembre, a la Plaça dels Somnis, es representa aquesta història de venjança de la malèfica ventríloqua i la seva marioneta estrella, que solia actuar al Parc fa més de 100 anys

L’espectacle compta amb més de 15 personatges. La tenebrosa música, els impressionants efectes de so i llum i el marc incomparable completen aquesta experiència única

 Amb la tardor, arriba la temporada més terroríficament emocionant al Parc d’atraccions Tibidabo. Durant tot el mes d’octubre i fins a l’1 de novembre, els visitants més atrevits poden gaudir del nou espectacle de por La nit de les ànimes, que té lloc a la Plaça dels Somnis en horari de 20.30 h els dissabtes i 19.30 h els diumenges, festius inclosos.

El show, molt esperat pels visitants del Parc i del cim del Tibidabo, es converteix en la millor manera de concloure el dia, reunint als visitants més atrevits en un espai màgic com és la Plaça dels Somnis.
Amb més de 15 personatges que apareixen a l’obra,  representats per actrius i actors del mític Hotel Krüeger, diferents escenografies, inesperades sorpreses i una espectacular posada es escena on la caiguda del sol també és protagonista, aconsegueix fer de l’espectacle una experiència fascinant.

Més de 600 visitants ja han gaudit durant el primer cap de setmana d’octubre de La nit de les ànimes, un espectacle que ha estat adaptat a totes les mesures de seguretat en compliment amb la normativa dictada per les autoritats sanitàries.

A més, els nous éssers sinistres que han arribat al Tibidabo conviuen amb altres personatges habituals del Parc, com ara els de l’Hotel Krüeger, les Mascotes del Parc o les marionetes del Marionetarium.


Volver al listado de noticias

 
Subir