02/07/2021

La Cuca de Llum porta l’estiu al Tibidabo

Cent socis i sòcies del TibiClub han estat convidats a gaudir del primer viatge nocturn del nou funicular, amb el que s’inaugurarà la temporada estival

Tornen a obrir l’Hotel Krüeger i el Marionetàrium, i s’amplia l’horari del Parc que estarà obert de dimecres a diumenge

Aquesta setmana comença la temporada d’estiu al Parc d’Atraccions Tibidabo, que arriba carregada de nous espectacles i d’algunes de les experiències més clàssiques, com la tornada del Marionetàrium i de l’Hotel Krüeger, que havien estat tancats durant 15 mesos a causa de la Covid-19. A més, com és habitual, el Parc amplia el seu horari per adaptar-se a l’estiu, i estarà obert de dimecres a diumenge, entre les 12h i les 22h. Per donar el tret de sortida a la temporada d’estiu, el Tibidabo ha convidat a 100 socis i sòcies del TibiClub a realitzar el primer viatge nocturn amb Cuca de Llum, el nou funicular amb el que podran gaudir d’unes magnífiques vistes de Barcelona de nit.

A partir d’aquest dissabte tornen a obrir dues de les experiències més emblemàtiques del Parc. Al Marionetàrium es representarà l’espectacle Samfònia de Marionetes, 10 escenes diferents amb tota classe de personatges, alguns de clàssics com el Bròquil Samfaina, i alguns més recents, tots creats per la Companyia de Marionetes Herta Frankle. Per la seva part, l’Hotel Krüeger torna a obrir les seves portes perquè els visitants del Parc puguin gaudir d’una experiència terrorífica, amb novetats com la presència de la família Bates o nous personatges que aniran incorporant-se durant la temporada. Aquests dos espais estaran oberts els caps de setmana del mes de juliol, i tots els dies durant el mes d’agost.   

Al juliol, les mascotes celebraran amb tots els visitants el 120è aniversari amb el nou espectacle “Ti, Bi, Da, Bo, 120 anys!”, on faran un repàs de la història del Parc i convidaran a tothom a ballar i cantar amb elles. A més, hi haurà el Meet & Greet de les mascotes, perquè els més petits puguin fer-se fotos amb elles i endur-se un bon record de la seva visita al Parc. Una trobada que també es farà durant el mes d’agost.

A més, al juliol i a l’agost, la Plaça dels Somnis s’omplirà de màgia, jocs i moltes sorpreses més amb el Dr. Fly, un dels personatges més icònics del Tibidabo. I a l’agost, no faltarà un clàssic de l’estiu, l’espectacle làser, que transformarà els vespres a la Plaça del Somnis en un espai ple de llum, colors i música.

Una gran experiència amb la màxima seguretat

Per tal que els visitants puguin retrobar-se amb totes aquestes experiències i gaudir del Tibidabo amb la màxima normalitat possible, es recomana adquirir les entrades de manera anticipada la pàgina web, per tal d’accedir-hi d’una forma àgil i garantir la seguretat. El Parc ha mantingut els seus serveis adaptats per oferir als visitants una experiència totalment segura:

  • Es limita l’aforament al 50% del recinte per assegurar el manteniment de la distància de seguretat.
  • Ús de mascareta homologada obligatòria a tot el Parc
  • Es disposa de punts de gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida de les atraccions i a diferents punts del recinte
  • Intensificació de la neteja i desinfecció en atraccions i equipaments Adaptació de l’oferta de restauració a format take away
  • Es disposa de senyalització al Parc amb recomanacions sobre les mesures higièniques i circuits als vials perquè l’experiència sigui segura.

La correcta implementació dels procediments de prevenció d’higiene, seguretat, neteja i desinfecció està avalada per l’obtenció del certificat Global Safe Site, en la seva qualificació Excellence,  i els segells Safe Tourism Certified, creat per l’Institut per la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), i Safe Travels, del Consell Mundial del Viatge i el Turisme (WTTC).

Volver al listado de noticias

 
Subir