15/11/2021

La Fundació Barcelona Zoo convoca les beques PRIC 20201

Des de 2009, s'han destinat més d’un milió d'euros a diferents projectes de recerca i conservació

La Fundació Barcelona Zoo ha obert la convocatòria 2021 de sol·licitud de beques per a projectes de recerca i conservació. Amb aquestes beques, la Fundació vol impulsar projectes d’altres entitats, institucions o persones per al desenvolupament de projectes de recerca i conservació d’hàbitats i espècies amenaçades, que comparteixin els valors del Zoo i de la seva Fundació pel que fa a l’educació i sensibilització vers la biodiversitat.

Com a novetat, aquesta 13a Edició de Beques estableix com un dels criteris a tenir en compte el lideratge dels projectes presentats per part d’investigadors i investigadores joves (pre o postdoctorals), amb l’objectiu que les beques de la Fundació Barcelona Zoo esdevinguin una eina de suport al desenvolupament de les seves carreres investigadores.

En el període 2009-2020, la Fundació Barcelona Zoo ha destinat un total de 1,42 milions d’euros en les seves convocatòries de beques anuals. Aquesta via de col·laboració amb altres entitats externes complementa els programes de recerca i conservació propis o en partenariat que duem a terme, i que mostren el nostre compromís amb la protecció de la fauna més amenaçada.

El termini de presentació de les sol·licituds i projectes d’aquest 2020 s’acaba el dia 3 de desembre.

Volver al listado de noticias

 
Subir