11/06/2020

La xarxa d’Aparcaments de B:SM s’adapta a les noves necessitats de mobilitat

Flexipark és un nou paquet de productes per donar resposta als nous hàbits de desplaçament generats a partir de la crisi de la Covid-19 i es fomenta l’ordenació de l’espai públic i la mobilitat sostenible

Davant les noves necessitats de mobilitat generades a partir de la crisi de la Covid-19, i de les tendències actuals de una mobilitat més sostenible, la xarxa d’Aparcaments de B:SM, amb més de 40 aparcaments a la ciutat de Barcelona, actualitza la seva oferta per donar resposta als canvis en els hàbits de desplaçament en vehicle privat.
    
Els aparcaments de B:SM ofereixen diferents solucions d’estacionament, més flexibles, dinàmiques i adaptables a qualsevol necessitat de mobilitat, a més de descomptes i promocions puntuals per les empreses i col·lectius. Totes aquestes mesures tenen com objectiu adaptar-se a la situació de crisi econòmica generada a partir de l’emergència sanitària i alhora fomentar l’ordenació de l’espai públic i contribuir a la mobilitat sostenible.

Per a aquells conductors i conductores que puntualment utilitzen el vehicle privat però que, a partir d’ara, necessiten un ús més flexible de l’aparcament s’han creat els productes FLEXIPARK.

Fent una subscripció mensual, es pot triar entre diferents modalitats d’ús i tarifes, per exemple, tenir un abonament amb dret a un número concret d’hores en un sol aparcament o en multi aparcament, a preus adaptats a cada servei. Una altra modalitat és la subscripció trimestral per poder estacionar a qualsevol dels 44 aparcaments de la xarxa amb un 50% de descompte respecte la tarifa per minuts. Les tarifes FLEXIPARK es poden contractar online mitjançant la pàgina web aparcamentsbsm.cat i, un cop feta la contractació digital, es registra la matrícula i l’accés a l’aparcament es fa de forma automàtica.

Una altra modalitat nova d’aparcament, orientada a fomentar polítiques de mobilitat sostenible i alineada a la campanya de baixes emissions, és la tarifa PARK&REST. També es tracta d’una subscripció mensual dirigida a aquells usuaris i usuàries que diàriament no utilitzen el vehicle privat però que el necessiten puntualment, especialment els caps de setmana. Aquesta tarifa està disponible a tres aparcaments de la xarxa: Rius i Taulet, Fòrum i Marquès de Mulhacén, i per 50€ mensuals, es pot realitzar un moviment entre setmana (1 entrada i 1 sortida) i moviments il·limitats els caps de setmana.

Finalment, dins el ventall de descomptes en diferents productes que llança B:SM per als propers mesos, destaquen la BonusCard i la Parking Card, dirigides a les persones que planifiquen una estada a la ciutat per un període de temps curt. Mitjançant la compra online, els usuaris disposen d’un 20% de descompte sobre la tarifa habitual, campanya que pretén incentivar els desplaçaments planificats i millorar el trànsit de la ciutat i contribuir a la millora de la qualitat de l’aire, doncs s’evita la cerca d’aparcament per part d’aquells conductors que visiten Barcelona de forma més esporàdica.

Més informació a www.aparcamentsbsm.cat

 


Volver al listado de noticias

 
Subir