03/06/2021

L’Estació del Nord estrena web

S’ofereix una informació més completa, modernitzant el disseny i la usabilitat de la web per millorar l’experiència de navegació dels usuaris

L’Estació d’Autobusos Barcelona Nord ja té nou web, amb una imatge renovada i moderna, i amb l’objectiu de millorar l’experiència de navegació als usuaris i usuàries, oferint un contingut més estructurat. D’aquesta manera, s’ofereix una informació més completa, actualitzada, usable i senzilla, així com una amplia descripció dels diferents serveis que ofereix l’Estació. A més, s’ha incorporat un buscador a totes les pàgines per fer més àgil la cerca d’horaris, tant d’arribada com de sortida, i la informació sobre les companyies es mostra d’una forma més entenedora i visual.

De cara a la futura reactivació del turisme i l’aposta de les diferents companyies turístiques per realitzar l’inici i arribada de les seves excursions a l’Estació, el nou web incorpora un nou mòdul amb recomanacions i propostes de viatges a mode de blog, que s’anirà actualitzant i compartint pels diferents canals digitals.
 
L’Estació d’Autobusos Barcelona Nord aplega en una única ubicació les principals arribades i sortides de línies de transport de viatgers per carretera de llarg y mig corregut. Al 2019 va concentrar 135.244 expedicions amb més de 2’2 milions de viatgers, i es preveu que el 2021-2022 pugui créixer la seva activitat tant en viatgers com en expedicions.

Visita l’estació a barcelonanord.barcelona

Volver al listado de noticias

 
Subir