21/12/2018

Nadal al Zoo de Barcelona

Les activitats incloses en l’entrada relacionen la natura, el Nadal i l’hiver, i la cerca dels tions de Nadal dins del recinte del parc zoològic serà recompensada amb obsequis

Del 22 de desembre al 7 de gener el Zoo de Barcelona ha organitzat activitats especials per viure experiències emocionants i educatives, moltes de les quals relacionen els costums de Nadal amb la natura i la seva necessitat de protecció.

Activitats obertes

Aquestes activitats, incloses al preu de l’entrada, relacionaran la Natura, el Nadal i l’hivern. En destaquen temes com el consum responsable dels elements naturals nadalencs; els animals relacionats amb el Nadal; la coberta dels animals i com els protegeix del fred en aquesta època de l’any; aspectes diversos de la fauna autòctona i amenaçada a l’hivern; quins animals són adequats per regalar com a mascotes (tinença responsable d’animals), entre altres tallers i activitats.

Els Tions del Zoo

Les persones que visitin el Zoo també podran buscar els tres tions del Zoo en els diferents indrets del parc i, si es fan una foto amb cada un d’ells i les publiquen a Instagram, rebran un petit obsequi al Punt d’informació del Zoo.

Els dies 24 i 25 a les 14.00 h un dinamitzador/a conduirà la tradicional activitat de fer cagar el tió i donarà regalets als nens i nens que hi participin (consultar ubicació a les taquilles). Hi haurà també altres activitats com tallers de postal de Nadal i de desitjos.

Casals

Per passar les vacances en un entorn agradable, gaudint i aprenent a conèixer, estimar i respectar els animals s’han organitzat tres casals en aquest període de vacances escolars. El de Nadal (24 al 28 de desembre), el de Reis (31 desembre al 4 gener) i el del Dia de Zoo 7 de gener (dia de lliure elecció de les escoles).

Descomptes especials per activitats educatives i divulgatives

El Zoo també ha posat en marxa des de l’1 desembre, amb validesa per a tot el primer quadrimestre del 2019, un conjunt de descomptes especials en activitats diverses per apropar la tasca de conservació de la biodiversitat del Zoo i la seva labor educativa als ciutadans: Festes d’aniversaris (-25%), Casals i Dies de Zoo (-25%), Dissabtes infantils i Secrets del Zoo (-50%), Activitat Discovery per a socis del Zoo Club (-50%).
Durant tot el mes de desembre les entrades en línia del Zoo tindran un descompte del 50%.
Més informació d’horaris, activitats i entrades a zoobarcelona.cat

Volver al listado de noticias

 
Subir