22/05/2018

S’inaugura l’aparcament B:SM mercat de Sant Antoni

Té una capacitat per a 398 vehicles, incloent 7 places elèctriques i 10 per a persones amb mobilitat reduïda; i 102 places de motos, 8 elèctriques

El 23 de maig es posarà en funcionament el aparcament B:SM Mercat de Sant Antoni, situat sota del mateix mercat, al carrer d’Urgell 1. Les plantes destinades als clients són la -2 i la -4, amb una superfície útil de 14.239,15 m2 i capacitat per a 398 places per a turismes, incloent-hi 10 places per a persones amb mobilitat reduïda i 7 places per a vehicles elèctrics, 102 places per a motocicletes, de les quals 8 són per a motos elèctriques. Les plantes -1 i -3 acolliran serveis propis del Mercat i una zona de càrrega i descàrrega respectivament.

L’objectiu és el d’aconseguir eficàcia i coordinació entre els usos i destins del conjunt format pel propi mercat i l’aparcament, que fonamentalment són el de donar servei als treballadors, paradistes i usuaris del Mercat, així com als veïns del barri.

Els serveis ja disponibles del nou aparcament B:SM Mercat de Sant Antoni són l’accés als vianants, l’accés a persones de mobilitat reduïda, l’accés dels abonats per identificació de matrícula, el pagament per targeta, els punts de recàrrega de vehicles elèctrics i el sistema de vigilància durant les 24 hores del dia.

L’aparcament B:SM Mercat de Sant Antoni és de titularitat municipal, i la gestió la du a terme Barcelona de Serveis Municipals en virtut de l’acord amb l’Institut Municipal de Mercats, i es suma als aparcaments que B:SM ja gestiona en entorns de d’altres mercats municipals, com els dels de La Sagrada Família, La Boqueria, El Guinardó i Els Encants. És el número 44 de tota la Xarxa d’Aparcaments B:SM.

Característiques i novetats de l’aparcament BSM Mercat de Sant Antoni

En consonància amb l’aposta de B:SM per la sostenibilitat, la il·luminació del nou aparcament està basada en una il·luminació LED uniforme que aporta condicions visuals més òptimes i fiables tant per aparcar com per caminar amb seguretat. Així mateix, la il·luminació LED estalvia energia i contribueix a reduir els costos de funcionament i manteniment d’aquest nou equipament.

El disseny es correspon al nou concepte d’imatge que BSM vol oferir als ciutadans i usuaris, basat en un color de base blanc, que contribueix a augmentar la lluminositat de l’espai i amb una formulació que redueix l’impacte sonor. Els colors verd (planta -2) i vermell (planta 4) s’utilitzen per remarcar en tot moment la ubicació, el disseny innovador d’algues per marcar les diferents places, fa recordar que estem a la ciutat de Barcelona, a tocar del mar Mediterrani.

L’aparcament incorpora un sistema d’informació pensat per facilitar a l’usuari la informació i ubicació a l’usuari de les places lliures. Aquest sistema té l’objectiu de millorar la mobilitat en l’interior de l’aparcament oferint als usuaris la informació necessària per estacionar el seu vehicle de manera ràpida i eficaç, fet que contribueix a la disminució de les emissions produïdes pels vehicles i del temps destinat a l’operació d’aparcar.

Abonaments i promoció especial inauguració

Els residents de la zona, els paradistes del Mercat de Sant Antoni i els usuaris en general podran gaudir-ne tant de la possibilitat de l’aparcament dels seus vehicles en modalitat de rotació com de les modalitats d’abonament que B:SM ha preparat de forma especial per cobrir les diferents necessitats d’un entorn tan dinàmic com el del barri de Sant Antoni: Complet 24h, Diaris i Nocturns.
A més, per celebrar la inauguració del Mercat de Sant Antoni, s’ha llançat una promoció especial per aquells que contractin el seu nou abonament Complet 24h, Complet Local 24h i Diari 9,30.
Per a més informació, consulta la web d’aparcament B:SMVolver al listado de noticias

 
Subir