31/05/2018

El Parc d’Atraccions Tibidabo celebra la “Festa sense Fum”

És el pròxim dissabte 2 de juny amb motiu del Dia Mundial sense Tabac, amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de no consumir tabac

El proper dissabte 2 de juny, el Parc d’Atraccions Tibidabo organitza conjuntament amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) la Festa sense Fum, amb motiu del Dia Mundial sense Tabac, que es celebra avui. L’objectiu és el de conscienciar als visitants sobre la importància de no consumir tabac sota el lema "Omple de vida els teus pulmons i deixa't portar per les emocions".

Durant la jornada es realitzaran diverses activitats de sensibilització i promoció d’hàbits saludables, entre les que destaquen els actes d’animació itinerant, proves de capacitat pulmonar i mesures de CO, jocs infantils sobre hàbits saludables i classes i espectacle swing de l’Escola de Dansa Blue Move Bcn; a la plaça dels Somnis de 12h a 14h i de 16h a 18h. A banda, es muntarà una carpa informativa de la Unitat de Control del Tabac de l’ICO.

Concurs de dibuix

Els més petits poden participar, des d’ara mateix, en un concurs de dibuix al voltant del lema "Omple de vida els teus pulmons i deixa't portar per les emocions". Per participar només cal fer una fotografia del dibuix i publicar-la a qualsevol xarxa social utilitzant l’etiqueta #TibidaboSenseFum. El dia de la festa es farà l’entrega de premis.

Volver al listado de noticias

 
Subir