Acció Social

B:SM és una empresa de serveis que treballa per a la ciutat de  Barcelona i la seva gent, és per això  que dirigim l’estratègia de Responsabilitat Social en aquesta direcció. Els nostres clients i empleats, però també la ciutadania i el conjunt de Barcelona, conformen les principals parts interessades de B:SM, a les quals mirem d’enfocar-nos amb tot allò que fem. Les accions socials que han tingut lloc al llarg del 2015 de manera corporativa han estat:

 • FUNDACIÓ PARE MANEL

  La Fundació Pare Manel és una institució sense ànim de lucre arrelada als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona, que desenvolupa i lidera projectes d'acció social i educativa. La seva acció preferent és treballar amb persones, infants, joves i famílies que estan en situació de major vulnerabilitat.

  El trasllat de les oficines corporatives de B:SM de la Gran Via Carles III a les noves instal·lacions del carrer  Calàbria, va suposar el desmuntatge de la biblioteca de l'antiga seu. Tots els llibres es van donar a la Fundació Pare Manel per als seus projectes educatius.

 • PONT SOLIDARI

  El Pont Solidari de la Fundació Banc de Recursos és el servei en xarxa que gestiona ofertes de recursos excedents d'empreses epr tal de donar-los una sortida alternativa cap a entitats adients i en un temps raonable, per què puguin ser utilitzats o reutilitzats tant en països en vies de desenvolupament com en les entitats del Tercer Sector.

  El trasllat  de B:SM a la nova seu també va comportar la renovació del mobiliari. Una part de l'antic mobiliari s'ha reaprofitat per a altres instal·lacions de l'empresa o l'Ajuntament. La resta del mobiliari va ser donat a Pont Solidari, per als seus projectes de reutilització d'equipaments els quals, a la vegada, també fomenten el respecte cap al medi ambient. 

 • MAGIC LINE

  La Magic Line és una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables. L'esdeveniment central és una caminada per equips no competitiva pels turons de Barcelona. Aquesta caminada està prevista pel 28 de febrer de 2016. Durant els mesos previs, els equips participants es marquen un repte solidari i realitzen activitats de captació de fons.

  Un grup de treballadors i treballadores de l'Àrea va formar un equip per participar en la Magic Line i la seva activitat per a captar fons va ser la confecció i venda de calendaris solidaris per al 2016. 

  B:SM ha donat suport i participat en el finançament de la producció del calendari solidari i a la vegada ha comprat 1500 calendaris de taula que es van obsequiar per Nadal a tots els empleats. Així B:SM col·labora amb l'Obra Social Sant Joan de Déu en el finançament de projectes per la recerca en malalties minoritàries i l'atenció a les persones grans i a infants amb una dependència elevada.

 
Pujar