Acció Social

B:SM treballem per a Barcelona i la seva gent i dirigim l’estratègia de Responsabilitat Social Corporativa cap a totes les nostres parts interessades, clients, empleats, proveïdores, Ajuntament, però també la ciutadania de Barcelona. Les accions socials que han tingut lloc al llarg del 2016 de manera corporativa han estat:

 • DONACIÓ DE LLUMINÀRIES

  El canvi de lluminàries en les nostres instal·lacions, va generar un excedent de llums, que tot i el seu bon estat, no seguien els nous criteris energètics de B:SM. Amb l'objetiu de reutilitzar-les, vam organitzar una donació a través de Barcelona + Sostenible i les vam oferir aquelles entitats, fundacions i associacions que formen part de la xarxa.

  En aquesta donació vam ajudar fins a 16 entitats, entre elles, Esplais Catalans, Fundesplai, la Societat Catalana d'Educació Ambiental, Ateneu la Bòlila, Col·legi Sagrat Cor Besòs, Fundació Educación y Cooperación o l'Associació Can Nova. Finalment es van entregar un total de 80 focus i lluminàries, que han cobert les necessitats d'aquestes entitats, fundacions i associacions. 

  Podeu veure el detall de les donacions aquí

 • CURSA DE LA DONA

  B:SM va adquirir 50 inscripcions de la Cursa de la Dona celebrada a Barcelona i les va oferir gratuitament a les treballadores de la companyia, fomentant la participació solidària de la nostra plantilla i a la vegada,  com a companyia vam col·laborar amb l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), l’Associació Clara Campoamor, el Grup GEICAM d’Investigació del Càncer de Mama i també en projectes destinats a lluitar contra la mutilació genital femenina. 

  Podeu veure a les nostres campiones aquí

 • RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE JOGUINES

  B:SM va col·laborar amb l'Hospital Maternoinfantil de la Vall d'Hebron, sumant-nos a la seva acció "Un infant, una joguina". Vam instal·lar dos punts de recollida de joguines (Al carrer Calàbria i el Zoo de Barcelona) on durant tot el mes de desembre, els empleats podien anar deixant les seves joguines noves. Els empleats es van volcar amb aquesta iniciativa que va ser tot un èxit. El 4 de gener un grup de voluntaris de B:SM van portar totes les joguines recollides a la Vall d'Hebron. 

  Podeu veure els nostres voluntaris en acció aquí.

 • UN DETALL SOCIAL, ECOLÒGIC I PRÀCTIC

  Aquest any B:SM a volgut obsequiar al tot el personal amb una Bossa amb critèris de producció ètica: garantint condicions laborals i sous dignes i lliures d'explotació. S'ha usat energia verda, reduïnt un 90% l'emissió de CO2 i un 95% l'ús d'aigua. A més és de cotó 100% orgànic i l'estampació ha estat feta amb tintes ecològiques. 

  Dins la bossa s'adjuntava en un sobre unes invitacions per anar al Zoo i al Tibidabo. La manipulació la van realitzar al Centre Especial de Treball Estel Tàpia del Raval. En aquest centre hi treballen persones en risc d'exclusió social.

 • SOMIAR DESPERT

  El 18 de desembre, es va celebrar a la Anella Olímpica la festa nadalenca  de la Fundació Soñar Despierto. Aquesta fundació col·labora amb la integració social de menors i joves residents en centres d'acollida, residencials i centres oberts procedents d'ambients marginals i famílies desestructurades a través d'un projecte socioeducatiu.

  Cada any, des de Soñar Despierto, demanen als nens que escriguin i enviïn la seva carta als Reis Mags i el dia de la festa que se celebra al Sant Jordi Club, gaudeixen d'una jornada plena d'activitats i jocs que finalitza amb el lliurament del regal que havien demanat en la seva carta, a les mans de Mecior, Gaspar i Baltasar.

   

   

 
Pujar