Any del Cor

 • Millorem la salut cardiovascular de la plantilla amb la Fundación Española del Corazón i el Programa d'empreses Cardiosaludables, els àmbits d'actuació són sis: 

  • Factors de Risc Cardiovascular
  • Activitat física
  • Prevenció del tabaquisme
  • Gestió de les emocions
  • Nutrició
  • Salut cardiovascular de la dona

  Mensualment enviem un butlletí i la plantilla té accés a la zona privada de la Fundació on poden fer consultes als especialistes. Complementem les informacions amb accions que desenvolupem al llarg de l'any. 


 • XERRADA "Amb el teu cor... no te la juguis!

  Al mes de juny la Doctora Clara González Oliva, va oferir una xerrada sobre la prevenció del risc cardiovascular dirigida als empleats. La doctora ens va ensenyar com prevenir el risc sobre malalties cardiovasculars modificant els hàbits de vida, alimentaris, d'exercici físic i l'actitud emocional.

   

  DIA MUNDIAL DEL COR 

  Amb motiu del Dia Mundial del Cor, el 29 de setembre, B:SM va preparar una acció saludable, solidària i de sensibilització de les malalties cardiovasculars. Es van repartir a tota la companyia 1300 pomes com a fruita carregada de bondats per a la nostra salut, especialment pel cor. L'objectiu d'aquesta acció era impulsar i conscienciar sobre els hàbits saludables en l'àmbit laboral. 

  Cada persona, al seu centre de treball va poder agafar una poma, junt amb un flyer informatiu de suport. Les pomes les va subministrar "La Tavella" una horta ecològica amb compromís social, que té com a finalitat crear i fer sostenibles en el temps llocs de treball de qualitat per a persones amb discapacitat, mitjançant la recuperació de l'agricultura tradicional. 

   

   

  CURSA DE LA DONA 

  Per fomentar l'exercici físic entre les dones de B:SM, vam adquirir 50 inscripcions per participar en la Cursa Solidària de la Dona que es va celebrar al mes de novembre a Barcelona. Les inscripcions es van esgotar al cap de poques hores. Aquesta acció  ens va ajudar a complir diversos objectius, aconseguir fomentar la pràctica de l'esport entre les treballadores, dotar de visibilitat a les dones de la companyia i col·laborar amb l'Associación Española contra el Cáncer (AECC), l'Associació Clara Campoamor, el Grup GEICAM d'investigació del càncer de mama i també en projectes destinats a lluitar contra la mutilació genital femenina. 

   

   

 
Pujar