20/12/2016

Activitats màgiques de Nadal, al Tibidabo

El Tibidabo acull la 3a edició de la festa del Avis i Àvies el 23 i 24 de desembre amb l’entrada gratuïta fent parella amb un dels seus néts o nétes 

Arrenca l’època nadalenca al Parc d’atraccions Tibidabo amb festes i activitats especials per a compartir en família. El Parc obrirà els dies 23 i 24 de desembre, del 27 al 31 de desembre i del 2 al 5 de gener. 

La Festa dels l’Avi i les Àvies, el 23 i 24 de desembre 

El  Tibidabo acull la 3a edició de la Festa dels Avis i Àvies que permet l’entrada gratuïta a totes les parelles formades per avi/àvia i nét/a que visitin el Parc, junts.  El Tibidabo vol retre d’aquesta manera, un petit homenatge a la figura dels avis i àvies  com a educadors dels infants i per això se’ls convida a gaudir de totes les atraccions i espectacles. Així mateix, les persones majors de 60 anys també tindran l’entrada gratuïta durant aquests dos dies. 

Els Pastorets del Tibidabo, el 24 de desembre

La Plaça dels Somnis es converteix en un plató de Cinema per rodar un documental sobre l’obra de Folch i Torres “Els Pastorets” aprofitant el centenari de la primera representació dels Pastorets, el dia 24 de desembre de 1916, a càrrec d’ “Els Pepsicolens”, la reconeguda companyia de Pep Callau

La Cançó de Pau, el 30 de desembre 

El Tibidabo acull la 20a edició de “La Cançó de Pau”, una festa solidària del Parc d’Atraccions Tibidabo que té com a objectiu potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits en un cant a favor de la Pau al món

Es tracta d’una de les festes més antigues que se celebren al Parc i que té accés gratuït per a totes aquelles parelles formades per un adult i un nen o nena (fins a 14 anys) que entrin abans de les 12:30h i que aportin una donació de 2 euros per persona a favor d’UNICEF

Els nens i nenes que visiten el Parc aquell dia podran escriure textos demanant la pau al món en el “Llibre de la Pau del Tibidabo” i reconegudes personalitats públiques i del món de la cultura faran de portaveus d’alguns dels missatges dels més petits, com a “Ambaixadors de Pau”.

Activitats del 23 de desembre al 5 de gener

Tibimarionetarium

La companyia de titelles Herta Frankel celebra enguany un doble aniversari: 30 anys de la formació de la companyia i 20 anys de la creació del Marionetarium al Parc d’atraccions Tibidabo. Per culminar aquest any de celebració han preparat un espectacle nadalenc de titelles ple de màgia, color i alegria nadalenca. 

Tallers de creativitat al Creatibi de LEGO Education 

A la zona Free Play els nens, nenes i famílies podran ornamentar l'espai amb les decoracions que construeixin amb peces LEGO Education. Fins i tot, hi haurà un arbre de Nadal per penjar-hi els guarniments més creatius. A més, podran participar als Tallers de Creativitat de Nadal, que es realitzaran al llarg del dia. Aquests tallers estaran adaptats per a diferents grups d'edat: 3-5 anys, 6-8 anys i 9-12 anys. 

El Petit Príncep en cinema 4D al Dididado 

El Petit Príncep està de tornada per fer viure una aventura extraordinària a tots els visitants del Parc. El públic podrà reviure la màgia de la simpàtica història d'Antoine de Saint-Exupéry i submergir-se en un viatge espectacular:  volar al costat d’herois valents, viatjar cap al planeta de la música, despertar al simpàtic gegant de pedra i esquivant les urpes de metall d'un drac ferotge!

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar