02/05/2017

Barcelona de Serveis Municipals publica la Memòria de Sostenibilitat 2016

La Memòria és un resum anual de l’activitat de l’empresa i forma part del compromís de transparència adquirit per B:SM 

Ja està disponible la Memòria de Sostenibilitat de Barcelona Serveis Municipals (B:SM), al web corporatiu de l’empresa, on s’hi recullen els reptes socials, econòmics i ambientals que ha assolit l’empresa durant l’any 2016.

La memòria d’aquest any repassa els principals projectes finalitzats per les diferents divisions de l’empresa com l’adhesió al Pacte Mundial de les Nacions Unides, fent dels seus principis part de la nostra estratègia i cultura. La consolidació de la nova Divisió d’Atenció al Client -totalment integrada a la seu de B:SM- que s’ha convertit en un centre bàsic d’atenció als ciutadans de Barcelona. El creixement de la Unitat d’Agents Cívics, que d’acord amb la vocació de servei públic de B:SM, ha ampliat les seves competències i àmbits d’actuació per donar servei a la ciutadania. També s’hi destaca la nova fita que s’ha proposat B:SM: la implantació d’un Sistema de Gestió Integral que incorporarà la qualitat, el medi ambient, la salut i la RSC, en tots els processos de l’empresa.

La publicació de la memòria és la resposta al compromís adquirit per B:SM, en l’àmbit de l’estratègia de Responsabilitat Social Corporativa i instrument de transparència de l’activitat de l’empresa. Es publica en un format online, versàtil i interactiu, que afavoreix la seva lectura des de qualsevol dispositiu.

Feu clic aquí per accedir a la memòria.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar