22/09/2017

B:SM acull la reunió del Comitè Director de la plataforma LIVE

Es va presentar la feina que s’està duent a terme en el camp de l’electromobilitat a B:SM, així com els passos que s’han de seguir en un futur

Barcelona de Serveis Municipals va acollir el passat 21 de setembre, a les oficines del carrer Calàbria, la reunió del Comitè Director de la plataforma LIVE, als que es va presentar el treball que B:SM està duent a terme en el camp de l’electromobilitat, així com els passos a seguir en el futur. Per part de B:SM van assistir també Joan Català, cap d’unitat del Centre de Suport a les Operacions, Òscar Puigdollers, cap d’unitat d’Estudis i R+D+i, i Estefania Martinez Lara, de l’Àrea de Recerca, Desenvolupament i Innovació. La reunió, a la que van assistir representants de Barcelona Activa, Gas Natural Fenosa, TMB, Evectra, Renault i Seat, entre d’altres, va servir també per realitzar una visita al nou Centre de Suport a les Operacions de B:SM. 

Live és una plataforma público–privada que té com a objectiu desenvolupar projectes, polítiques estratègiques, nous models de negoci, i crear xarxa de coneixement al voltant de la mobilitat sostenible. Entre les seves tasques es troben la de mantenir i incrementar el posicionament estratègic de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana com a centre d’excel·lència en el sector i esdevenir nexe d’unió entre els diferents plans públics i el sector públic i privat, a l’hora que es dóna suport per afavorir la implantació de projectes estratègics locals i internacionals, dotant-los d’eines de promoció i responent a les necessitats i interessos del sector.

B:SM participa del projecte LIVE com a membre fundador, amb l’objectiu d’impulsar i potenciar la mobilitat elèctrica a la ciutat.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar