19/03/2020

B:SM dóna resposta a la ciutadania davant el COVID-19

B:SM s’ha adaptat per continuar donant servei a la ciutadania durant la situació excepcional generada pel COVID-19,  sempre d'acord amb els criteris de les autoritats sanitàries i en plena coordinació amb l'Agència de Salut Pública de Barcelona i la Comissió de Seguiment en relació al COVID-19.

En aquest sentit, i en compliment del Decret d’Alcaldia emès per l’Ajuntament de Barcelona, B:SM segueix donant resposta als ciutadans i ciutadanes en els serveis essencials durant l’Estat d’Alarma, i continuem garantint la mobilitat de la ciutat en el servei d’Aparcaments, especialment en l’operatiu d’ajuda al personal sanitari autoritzat de Vall d’Hebron, Hospital del Mar, Hospital de Sant Pau, Hospital de Barcelona i Clínica Platón. A banda, garanteix també el servei de la Grua Municipal, en coordinació amb la Guàrdia Urbana, i a l’Estació d’Autobusos Barcelona Nord.

Des del Centre de Suport a les Operacions, i des de la Direcció d’Atenció al client de B:SM, també s’estan garantint els serveis i l’atenció a la ciutadania en aquestes circumstàncies d’excepcionalitat. I des de Cementiris de Barcelona s’està donant acompanyament a les famílies en aquesta situació d’especial dificultat.

A banda, i seguint les recomanacions de la autoritats sanitàries, la Direcció d’Espais Verds de l’Ajuntament va procedir al tancament del Park Güell, mentre que també van quedar suspeses les activitats de cara al públic a l’Anella Olímpica, al Parc d’Atraccions Tibidabo i al Zoo de Barcelona, on s’ha coordinat als treballadors per assegurar en tot moment la cura i el benestar als animals. Pel que fa al Bicing, també ha quedat suspesa l’activitat, i es perllongarà l’abonament del servei a tots els abonats i abonades pel mateix període de temps que el servei estigui en suspensió.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar