20/11/2018

B:SM fa una donació d’11 motos a la plataforma de reutilització “Guanyem-hi Tots”

“Guanyem-hi tots” és un programa de la Fundació Catalana de Voluntariat Social

Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) ha fet una donació d’11 motocicletes a la plataforma “Guanyem-hi” tots, un servei creat per la Federació Catalana de Voluntariat Social que gestiona donacions d’empreses, i també de particulars, perquè entitats socials puguin reaprofitar materials. D’aquesta manera els productes en bon estat poden tenir una segona vida i, per tant, es redueixen les emissions de CO2 perquè s’evita la destrucció dels materials.

Les motos havien estat utilitzades pels vigilants de l’AREA i per personal d’Aparcaments i estan en perfecte estat de funcionament, amb un quilometratge que oscil·la dels 35.000 als 70.000 km. B:SM les ha substituït com a conseqüència del procés d’electrificació de la flota de vehicles, l’objectiu del qual és aconseguir un 100% de vehicles elèctrics de cara a principis de l’any vinent.

Les entitats socials que s’han beneficiat de les donacions han estat l’Associació Benestar i Desenvolupament, AFAB Bcn, AFANOC; que han obtingut una moto; i el Centre d’Acollida Assís, Refugi4Potes i Sant Joan de Déu, que han pogut adquirir dues. A banda, hi ha dues motos que encara estan disponibles per a la seva reutilització.

B:SM és membre de la Xarxa Barcelona + Sostenible, que té el compromís de construir una ciutat més sostenible i responsable treballant de manera col·laborativa amb altres empreses i entitats.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar