26/10/2018

B:SM, present en la Setmana de la RSC

S'hi han presentat els resultat dels projectes de reutilització de residus

Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) ha participat a la taula rodona sobre economia circular a la Setmana de la RSC a Catalunya organitzada per Ingenieria Social, on Raquel Hernandez, en representació del departament de RSC, ha presentant els resultats de la reutilització de residus.

L’esforç de B:SM s’ha traduït en la transformació de les accions puntuals que es feien en matèria de reutilització cap a una procedimentació. D’aquesta manera s’ha establert una metodologia comuna per donar sortida a tots aquells elements que abans haguessin estat un residu. L’empresa aconsegueix així incorporar l’economia circular, passant de la linealitat a la transversalitat i afavorint i prenent consciència de les persones i l’entorn més proper.

La Setmana Responsabilitat Social és una iniciativa que neix el 2010 amb l’objectiu de promoure la gestió ètica i el desenvolupament sostenible de tot el teixit empresarial per posar en valor aquelles empreses que es regeixen sota paràmetres de responsabilitat social, fomentar l’intercanvi d’experiències i facilitar eines per la implementació de la RSC que permetin arribar a la ciutadania.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar