18/10/2019

B:SM se suma al Dia Mundial contra el Càncer de Mama

El Tibidabo, l’Anella Olímpica, el Park Güell, el Zoo i la xarxa d’Aparcaments B:SM s’adhereixen a la campanya de conscienciació contra la malaltia

Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) mostra el seu compromís adherint-se al Dia Mundial Contra el Càncer de Mama que tindrà lloc el pròxim 19 d’octubre. A través d’una campanya pròpia, el llaç rosa unirà des del Parc d’Atraccions del Tibidabo amb  l’Anella Olímpica, passant pel Park Güell, el Zoo o la xarxa d’Aparcaments B:SM, per la conscienciació de la lluita contra la malaltia.

En aquest sentit, i en senyal de solidaritat, demà a la nit el Parc d’Atraccions Tibidabo mantindrà il·luminat el Giradabo de color rosa amb l’objectiu de visibilitzar la lluita contra aquesta malaltia. L’Anella Olímpica, per la seva banda, s’adherirà mostrant la imatge de la campanya a les grans pantalles situades de cara al públic de l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

El Park Güell també s’unirà a la campanya incorporant-ne les imatges als plafons informatius que hi ha al voltant del parc, de la mateixa manera que també ho farà el Zoo de Barcelona. Per acabar, la xarxa d’Aparcaments B:SM també incorporarà la imatge de la campanya a les pantalles dels aparcaments i, igualment com farà el Zoo, s’hi farà ressò a les xarxes socials.
 Tornar al llistat de notícies

 
Pujar