20/04/2018

Campanya de foment de l’ús de la moto als aparcaments municipals

Durant el mes d’abril s’aplica una promoció especials als aparcaments de Pl. Bonanova-Tramvia Blau, Torrent-Park Güell i Travessera de Dalt

La xarxa d’Aparcaments B:SM ha engegat una campanya de foment per impulsar l’estacionament de motos als aparcaments subterranis municipals. D’aquesta manera els motoristes poden disposar d’instal·lacions segures i vigilades on poder aparcar el seu vehicle. Per tant d’incentivar l’ús de les places reservades per a motos als aparcaments subterranis, s’han posat en marxa promocions i abonaments especials per a cada zona on s’ha detectat una gran densitat de motos en superfície.

Des del 16 d’abril, els ciutadans que vulguin estacionar la seva moto als aparcaments de Pl. Bonanova-Tramvia Blau, Torrent-Park Güell i Travessera de Dalt, tindran una tarifa gratuïta de rotació, i a partir del 30 d’abril de 20018, el cost per rotació serà de 0,40€ l’hora. Les mateixes condicions, les tindran els usuaris que vulguin estacions la seva moto a l’aparcament Cotxeres de Sarrià-Ronda del Mig, hi haurà rotació gratuïta entre el 21 de maig i el 4 de juny, i a partir de llavors la tarifa serà de 0,40€ l’hora.

També s’ha posat en marxa el nou abonament Diari 9.30 Moto, que permet aparcar durant 9 hores i mitja al dia amb entrades i sortides il·limitades, i un descompte del 50% en la rotació a tota la xarxa d’aparcaments B:SM. El primer mes d’abonament és gratuït, i es demana una permanència mínima de 2 mesos.

Més informació a www.aparcamentbsm.cat

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar