16/12/2015

Casals de Nadal al Zoo de Barcelona

Els nens i nenes d’entre 5 i 13 anys podran gaudir de 4 casals diferents durant les pròximes vacances nadalenques

Com cada any, el Zoo de Barcelona ofereix durant les pròximes vacances els seus casals de Nadal, que es complementen amb un seguit d’activitats infantils que es realitzaran a l’espai de la granja. D’aquesta manera, els nens d’entre 5 i 13 anys podran passar unes vacances divertides a la vegada que gaudeixen i aprenen a conèixer i a respectar els animals.

Aquest any s’han preparat 4 casals diferents. Els dies 23 i 24 de desembre tindrà lloc el casal “Com són els esquelets?”; del 28 al 31 els nens i nenes assistents aprendran “Històries de cadells”, els dies 4 i 5 de gener el tema serà “L’odissea dels primats” i, per últim, el 7 i 8 de gener es parlarà sobre “Gastronomia animals: l’alimentació al Zoo”.

Els casals són de 9h a 16h i tenen un 10% de descompte per als socis del Zoo Club. Per accedir al formulari de preinscripció i consultar tota la informació sobre els casals, visiteu la web del Zoo. Hi ha disponible un servei de guarda d’infants una hora abans de l’inici del casal i una hora després que finalitzi.
 
Activitats a la granja

Per complementar els casals de Nadal, també s’han programat diverses activitats infantils gratuïtes a l’espai de la Granja. Aquesta oferta lúdica i educativa es realitzarà des del dia 26 de desembre fins el 10 de gener de 2016, de 12h del matí a 15h de la tarda, segons l’horari establert.

Els nens i nenes podran tenir cura de les ovelles, raspallar les cabres, donar enriquiment al cavall perxeró i a la vaca i descobrir el jardí de la Biodiversitat, entre moltes d’altres activitats molt divertides. També podran participar del Mira i Toca, on aprendran sobre la responsabilitat de tenir animals domèstics i, tots aquells que ho vulguin, podran maquillar-se com el seu animal preferit.

Les activitats preparades volen posar en contacte a la mainada i a les seves famílies amb els animals de la Granja mentre que ensenyen quines són els treballs dels cuidadors de la Granja per garantir el benestar dels animals. Les singularitats de cada raça, l’alimentació i el respecte a la biodiversitat són alguns dels continguts inclosos en la proposta.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar