11/07/2018

Continua la Transpirenaica Social Solidària

Elisabet Córdoba, de ZonaBus, i NAdia El Moualia, de Park Güell, van iniciar la seva part de la travessa a Conangles

La marxa Transpirenaica Social Solidària continua el seu recorregut, i dos persones més de l'equip Corresponsables hi han participat. L'Elisabet Córdoba, de Zona Bus, i la Nadia El Mouali, de Park Güell, van començar la seva part de la travessa a Conangles, a la Val d'Aran. L’Elisabet ha recorregut 19,5km fins a Colomers, i la Nadia ha caminat 27,7km fins a Amitges. Totes dues han seguit els passos de Gabi López, d'Administració i Comptabilitat, el primer corresponsable en participar.

Més tard s’uniran al recorregut altres Corresponsables: el David Mas d'Agent Cívics i el David Alcodori de Persones.

La Transpirenaica Social Solidaria és una entitat sense ànim de lucre que va néixer el 2013 com un projecte educatiu amb l’objectiu de millorar la integració social de joves en risc d’exclusió, impulsant el seu talent fent servir la muntanya com a “aula”. B:SM participa en aquesta acció en el marc del programa d’Acció Social i Voluntariat, que aquest any està dedicat a la pobresa i exclusió social.

Podreu seguir cada una de les etapes i el dia a dia dels companys i companyes a Facebook, Twitter i Instagram; i a través de les etiquetes #TSS18, #BSMsolidari i #BSM_TSS18.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar