20/10/2017

El 48H OPEN HOUSE BCN escull el Tibidabo i Zoo de Barcelona com a part del seu Festival arquitectònic

El Parc d’atraccions Tibidabo i el Zoo de Barcelona formaran part de les 200 experiències arquitectòniques de la VIII edició del Festival d’Arquitectura 48H OPEN HOUSE BCN 

Durant el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre es celebrarà la VIII edició del Festival d’Arquitectura 48H OPEN HOUSE BARCELONA al Parc d’Atraccions Tibidabo i el Zoo de Barcelona, un dels 200 espais escollits a Barcelona per la seva arquitectura emblemàtica on es realitzaran un seguit d’activitats obertes a tothom.

Concurs de dibuix al Tibidabo

Les vistes que ofereix el Parc d’atraccions Tibidabo i les seves atraccions són un mirador clau des d’on es poden observar els edificis més emblemàtics de la ciutat i la seva excepcional transformació urbanística.  Des del Tibidabo es realitzarà un concurs de dibuixos el pròxim diumenge 22 d’octubre amb 80 participants que podran pujar la seva fotografia a les xarxes socials a través de l’etiqueta #Opensketch17 o #OHB17. L'Open Sketch és una activitat que vincula l'arquitectura, una disciplina artística que imagina i construeix espais per a l'ús humà, i el dibuix, eina fonamental i llenguatge per pensar-la, dissenyar-la, expressar-la i comprendre-la.

Visita guiada a la instal·lació d’orangutans al Zoo

A l’actual instal·lació dels orangutans del Zoo de Barcelona es realitzaran visites guiades a aquesta singular obra arquitectònica durant els dies dissabte 21 i diumenge 22 d’octubre, d’11:00h a 14:00h. 

Les visites guiades seran conduïdes per l’arquitecte Joan Forgas que comentarà les característiques de la instal·lació i els principals elements que es van tenir en compte a l’hora de construir-la. D’altra banda, la visita es complementarà amb les explicacions de voluntaris i educadores del Parc Zoològic sobre l’estat actual d’aquesta espècie a la natura i la tasca que es du a terme a favor de la seva conservació.  L’espai, que compta amb un total de 2.300 metres quadrats, preserva l’hàbitat de l’espècie i permet desenvolupar la tasca pedagògica i de sensibilització dels orangutans.

Més informació sobre el 48h Open House Barcelona aquí

 

 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar