08/06/2016

El Bicing et porta al Grec

Gaudeix d’un 20% de descompte en alguns espectacles del Festival Grec 2016 i participa al concurs de trivia de la nostra pàgina de facebook per aconseguir dues entrades per al l’obra de teatre Les Bruixes de Salem, d’Artur Miller

Per tercer any consecutiu, els abonats al servei Vodafone Bicing podran gaudir d’un 20% de descompte en alguns dels actes i espectacles del Festival Grec 2016, gràcies a un acord de col·laboració entre Bicing i l’Institut de Cultura de Barcelona. Aquest any, a més, el Bicing regalarà dues entrades per l’obra de teatre Les Bruixes de Salem, d’Arthur Miller que es representarà entre l’1 de juliol i el 5 de juliol.  

Pel que fa les entrades gratuïtes per l’obra de teatre de Les Bruixes de Salem, els abonats del Bicing podran participar en un concurs trivia sobre el Festival Grec 2016 a través del Facebook Bicing entre el 6 i el 22 de juny del 2016, ambdós inclosos. El concurs consisteix en un total de 10 preguntes tipus test i els usuaris amb la màxima puntuació entraran en el sorteig de dues entrades per l’obra inaugural del Grec 2016. Fes clic aquí per participar en el concurs. 

A més, els abonats del Bicing també podran obtenir un 20% de descompte en un llistat d’espectacles escollint l’obra o l’acte que l’usuari prefereixi. Per consultar el llistat, fes clic aquí.

D’aquesta manera, els usuaris de Bicing obtenen un valor afegit només per ser abonats del servei.

Consulta les bases del concurs aquí

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar