28/02/2019

El Fisidabo participa al Youth Mobile, del Mobile World Congress

El festival Youth Mobile (YoMo), organitzat pel Mobile World Congress, està destinat a apropar la ciència i la tecnologia a estudiants i professionals de l’educació

El projecte Fisidabo, que es realitza al Parc d’Atraccions Tibidabo, s’ha presentat al festival Youth Mobile (YoMo), un esdeveniment organitzat pel Mobile World Congress destinat a acostar la ciència i la tecnologia a estudiants i professionals de l’educació. El festival posa èmfasi en el sector STEAM, un acrònim format per les sigles, en anglès, de Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques, que fa referència a totes aquelles activitats i iniciatives educatives que interrelacionen aquestes disciplines, i que és la base del Fisidabo.

El Fisidabo, organitzat conjuntament amb el Grau d'Enginyeria Física de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicacions de Barcelona (UPC) i Ciència 360, es celebrarà el pròxim 17 de maig, i transformarà el Parc d’Atraccions Tibidabo en un laboratori de Física gegantí. D’aquesta manera, més de 2.000 alumnes de 4t d’ESO i de Batxillerat podran realitzar diferents experiments amb les atraccions del parc, i podran aprendre d’una manera lúdica i divertida, un dels objectius del projecte.

Durant la jornada també es realitzarà la vuitena edició del Fisidabo Hipàtia, en el que alumnes del Batxillerat Internacional del programa de Ciències i Matemàtiques CELLEX porten a terme l’experiment que ells mateixos han creat i dissenyat. Dos dels projectes d’edicions anteriors Fisidabo Hipàtia van ser publicats a la prestigiosa revista European Journal of Physics.
 

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar