05/11/2021

El Market del Port Olímpic es presenta a la ciutadania

Tindrà lloc els dies 6 i 7 de novembre, i transformarà el Moll de Mestral en un mercat de petits creadors i creadores relacionats amb els valors marítims i de respecte al medi ambient, amb activitats per a tota la família

Es potencien els usos socials i quotidians de l’espai del Port Olímpic, immers en la seva transformació per obrir-se a la ciutadania

El pròxim cap de setmana, dies 6 i 7 de novembre, el Moll de Mestral serà l’escenari del Market del Port Olímpic, un mercat de petits creadors i creadores amb projectes independents i compromesos amb el medi ambient i la sostenibilitat. Així, el Port continua obrint-se a la ciutat i connecta amb la ciutadania, visibilitzant la recuperació pública de l’espai i el nou rumb que pren amb el seu procés de transformació.

Es tracta d’un esdeveniment gratuït que presenta més de 25 expositors de diferents disciplines, com la il·lustració, la cosmètica, la joieria o la moda, seleccionats per la vinculació de la seva oferta amb el mar, el comerç just, el reciclatge i l’economia circular. L’oferta es combina amb una zona lúdica amb més de 20 jocs gegants de fusta (parxís, qui és qui? o un mikado, entre d’altres) i activitats per a tota la família, i es potencia el vessant gastronòmica amb un espai de foodtrucks.
 
L’estand del Port Olímpic explicarà de primera mà el canvi a un nou model de Port i les actuacions previstes que permetran seguir amb la seva recuperació per a la ciutadania. A més, tothom qui vulgui podrà participar en el Quiz de l’Olímpic, i entrar al sorteig d’una experiència nàutica per a 2 persones.

El Market de l’Olímpic s’alinea amb la gestió ambiental i sostenible innovadora del Port i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) relacionats amb ciutats i comunitats sostenibles, consum i producció responsable i accions climàtiques.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar