04/09/2015

El mes d’agost consolida el creixement del Tibidabo

S’han rebut més 165.000 visitants, un 22% més que l’agost de l’any passat

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha batut records d’assistència durant l’agost, amb més de 165.464 visitants, un 22% més que el mateix mes de l’any passat. L’augment es deu, en bona mesura, a que el Parc ha estat obert tots els dies d’agost, una novetat d’aquest any que ha permès als visitants gaudir de totes les atraccions amb una major flexibilitat horària i que ha tingut una molt bona acollida.

Les dades acumulades de tot el 2015 també mostren un increment dels visitants. Fins al 31 d’agost s’han acostat al Parc un total de 497.574 persones, 50.000 visitants més que el 2014. Aquestes dades consoliden el Parc d’Atraccions Tibidabo com un dels espais d’oci més rellevants de Barcelona. Pel que fa al Tibiclub, el passi de temporada que permet accedir al Tibidabo tots els dies de l’any, el nombre de socis s’ha estabilitzat amb un augment de poc més de 3.000 persones, per arribar a un total de 79.563 abonats.

Cal destacar el gran èxit del renovat espectacle làser, que ha tingut 22.000 espectadors, més del doble que l’any anterior, i de les novetats de la temporada, com el TibiCity o l’espai Playful Learning by LEGO. Les famílies encara estan a temps de poder gaudir de les atraccions i espectacles abans de l’inici escolar. La primera setmana de setembre el Parc ha estat obert tots els dies fins a les 22h, i la segona setmana obrirà de dimecres a diumenge. Posteriorment, el Parc es podrà visitar els caps de setmana, i també estarà obert pel pont de la Mercè. Podeu consultar els horaris del Parc a www.tibidabo.cat

Les mascotes del Tibidabo, protagonistes

En Ti, la Bi, la Da i el Bo, les mascotes del Parc, són les protagonistes del nou espectacle de cloenda que es celebra des del passat 1 de setembre i que es podrà veure fins el 29 de novembre. Cada tarda, mitja hora abans del tancament del Parc, la Plaça dels Somnis serà el lloc on l’Ona i el Roc, els mestres de cerimònies, reuniran a les mascotes i les aniran presentant a tots els nens i nenes que estiguin presenciant l’espectacle.

L’Ona i el Roc, juntament amb tres de les mascotes volen preparar-li una festa sorpresa a la mascota TI, i necessitaran l’ajuda de tots els espectadors per donar-li una sorpresa com cal. La història s’anirà alternant amb peces musicals ballades pels personatges, convertint la festa sorpresa d’aniversari en un espectacle infantil amb música i diversió on tota la família també tindrà un paper protagonista.

Nova oferta gastronòmica

Totes aquelles persones que hagin acudit al Parc durant l’estiu han pogut gaudir de la nova oferta gastronòmica del restaurant de l’Aeroport, fruit de l’acord de col•laboració del Tibidabo i la Fundació Alicia.

Sota el lema “Menja sà, menja divertit”, en aquesta segona temporada de col•laboració s’ofereix una oferta gastronòmica atractiva, saludable, assequible i diferenciada dels altres restaurant del Parc, oferint receptes senzilles, ràpides i de qualitat. A la vegada, es pretén fer una tasca pedagògica als visitants ensenyant als visitants la base per crear un menú sà i equilibrat.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar