02/10/2015

El mes de l’Alimentació Saludable i la Mostra de Titelles, novetats de l’octubre

Es realitzaran diversos tallers sobre cuina i bons hàbits alimentaris, fruit de l’acord amb la Fundació Alicia

El mes d’octubre arriba carregat de novetats al Parc d’Atraccions Tibidabo. Per una banda, tindrà lloc la ja tradicional Mostra de Titelles, en la que serà la seva cinquena edició, i en la que participen artistes d’algunes de les millors companyies de titelles a nivell nacional i internacional. D’altra banda, s’ha declarat aquest octubre “Mes de l’Alimentació Saludable”, fruit de l’acord del Parc amb la Fundació Alicia, i es realitzaran diversos tallers sobre cuina i bons hàbits alimentaris per tal d’educar als més petits sobre la importància de mantenir una alimentació sana i equilibrada.

En aquest sentit, la companyia Contrasenya Produccions, realitzarà l’espectacle Pentagana, un teatre musical enfocat a que els més petits aprenguin els beneficis d’una bona alimentació i de mantenir una bona activitat física, mentre passen una estona molt divertida. Un dels objectius de l’espectacle és que els nens s’impliquin mentre gaudeixen del teatre perquè, posteriorment, s’impliquin també a casa a l’hora de cuinar. La música ha estat composada per Pep Sala, especialment per aquest espectacle. Pentagana tindrà lloc els diumenges d’octubre a les 12.30 hores, amb una durada de 25 minuts.

Mes de l’Alimentació Saludable

El “Mes de l’Alimentació saludable” serà també una bona ocasió per tastar el nou menú del restaurant de l’Aeroport, presentat l’agost passat, que sóta el lema “Menja sa, menja divertit” pretén fer una tasca pedagògica als visitants a l’hora d’escollir ells mateixos els aliments, ensenyant la base per crear un menú equilibrat. Aquesta és la segona temporada de col·laboració entre el Tibidabo i la Fundació Alicia, que s’encarrega d’elaborar els menús del restaurant de l’Aeroport, presentant una oferta gastronòmica atractiva, saludable, de qualitat, assequible i diferenciada dels altres restaurants del Tibidabo.

Els tallers tenen una durada de 45 minuts, amb capacitat per 40 persones aproximadament. Hi poden participar els socis del Tibiclub, mitjançant una inscripció prèvia, i els seguidors de les xarxes socials del Parc, entre els que es farà un sorteig. Els tallers tindran llocs tots els diumenges d'octubre a partir de les 11h. Toni Massanés, director de la Fundació Alicia, presentarà els tallers el dia 4 d'octubre.

Programació:

Dia 4    "Menja sa, menja divertit" a càrrec de Jaume Biarnès
Dia 11    "Prepara la carmenyola", Núria May
Dia 18    "Introducció dels llegums a l'alimentació diària", Marc Puig-Pey
Dia 25    "Cuina al microondes", Laia Badal

Cinquena mostra de Titelles

Durant tots els caps de setmana del mes, diferents artistes d’algunes de les millors companyies de titelles a nivell nacional i internacional faran gaudir amb les seves històries als més petits i a tota la família. Cada cap de setmana es presentarà un espectacle diferent, que tindrà una durada aproximada de 20 minuts i del que es faran diferents passis durant el dia (13h, 14h, 16h, 17h i 18h).

Els espectacles estan inclosos en l’entrada general del Parc. Per al públic específic de la Mostra, el preu de l’entrada dels passis serà de 3€ amb la possibilitat d’adquirir un abonament pel quatre passis per 10€. Les entrades estaran disponibles a les taquilles del Parc i a sistema de compra de www.tibidabo.cat.

Consulta el programa de la Mostra aquí.

Tornar al llistat de notícies

 
Pujar