18/06/2018

El Parc d’Atraccions Tibidabo celebra la festa solidària “Un cop de mà”

S’han posat a la venda entrades solidàries a preu reduït, i part de la recaptació anirà dirigida a les ONG que hi participen

El passat 17 de juny, el Parc d’Atraccions Tibidabo ha estat escenari, per novè any consecutiu, de la festa solidària “Un cop de mà”. La festa, organitzada conjuntament amb la Fundació Real Dreams té com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer les tasques que realitzen ONG locals. D’aquesta manera, en un ambient familiar i solidari, els nens i nenes de Barcelona han après com poden ajudar als nens i nenes d’arreu del món.

Amb "Un cop de mà", el Tibidabo renova, una vegada més, el seu compromís amb les iniciatives solidàries. Part de la recaptació obtinguda, les entrades gaudien d’importants descompte, anirà dirigida a les institucions que hi participen. Durant tot el dia, les ONG han organitzat diversos tallers solidaris i de sensibilització pels nens i nenes, que també han pogut gaudir de les atraccions habituals del Tibidabo i d’altres actuacions, com la batucada a càrrec dels Tabalers de Sarrià.

Hi ha participat les següents associacions:

La Fundació Real Dreams organitza la festa “Un cop de mà” conjuntament amb Tibidabo. Actua com a dinamitzador de l’acció social entre empreses, persones i ONG per a contribuir a la millora de la qualitat de vida dels col·lectius més desafavorits.

Global Humanitària és una ONG de cooperació internacional que treballa per promoure i defensar els drets de la infància més vulnerable i enfortir les comunitats on viuen, amb l’objectiu d’assolir una millora duradora de la seva qualitat de vida

Nasco Feeding Minds neix per posar en marxa un seguit de projectes a Ghana amb l'objectiu que nens i joves disposin de les eines informàtiques necessàries per a accedir a l'educació gràcies a les tecnologies de la comunicació

La Fundació Som Prematurs acompanya als pares de prematurs en aquest camí, abans, durant i després del naixement, proporcionant-los suport, informació i aprenentatge.

A Duchenne Somriure Valents financen línies d’investigació per frenar i curar la distròfia muscular de Duchenne i Becker, i potenciar el seu coneixement. També donen suport a les famílies durant tot el procés evolutiu de la malaltia.


Tornar al llistat de notícies

 
Pujar